Осветителни тела стил класически - комплектиРед:Ние от E-osvetlenie. eu имаме за цел да ви улесним максимално в избора на осветител. Ето защо обособихме отделни подкатегории за отделните видове продукти. Тук са представени вечно актуалните класически осветителни тела, като в колекцията ни те присъстват във всичките си разновидности – полилеи и пендели, аплици и плафони, LED осветление и т.н.

Класиката – подходящ стил за всеки жилищен интериор

Причините да заложите на класическия дизайн на осветителните тела при изграждане на интериорното осветление, са много. На първо място, те придават по-изискан и достолепен облик на интериора. Неслучайно се използват в по-представителни помещения, като конферентни и бални зали.

Осветителното тяло с класически дизайн е идеалното решение за всеки по-изискан ресторант и нощно заведение. Комбинацията от полиран метал и матирано стъкло допринася много за изтънчената визия на стаята, в която присъства. Матираният стъклен дифузор оказва ефект, който никой друг материал не може да окаже, особено когато формата на корпуса се придържа към бароковия стил или която и да е аристократична стилистика.

Тази гама продукти са изключително удачно решение за стаи, в които обзавеждането е в същата стилистика – мебели от масивно дърво, орнаменти от ковано желязо, огледала в дървени рамки с дърворезба или от тъмен метал. Страхотен ефект ще постигнете ако комбинирате различни видове осветители от една серия и с еднаква визия – полилей плюс няколко аплика в същата вариация.

Осветително тяло с класически дизайн ще подхожда на хола, всекидневната, трапезарията и дори спалнята, в случай че стаята носи по-достолепно, старинно звучене. За да постигнете допълнителен ретро ефект, бихте могли да комбинирате аплика или полилея с LED крушки, пресъздаващи визията на все по-малко използваната днес лампа с нажежаема жичка.

При избора на осветителни тела с класическа визия е необходимо да съобразите броя на компонентите и тяхното разположение с площта на помещението. Имайте предвид, че артикулите се предлагат без необходимите за използването им лампи. Можете да ги добавите в поръчката си, спирайки се на модел с подходяща сила на светене и размер на цокъла. При нужда от съдействие, нашите експерти са на ваше разположение. Вече няма нужда да търсите желания продукт в различни магазини за осветление - ние ще ви помогнем с избора!

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart