LED дизайнРед:В този раздел на престижния ни онлайн магазин, ние от Е-осветление ви представяме страхотната си колекция от осветителни тела тип LED дизайн. Светодиодите, като източник на светлина намират все по-голямо приложение в жилищния интериор, в осветлението на промишлени, офис и административни сгради, а в последните години се настаниха трайно и в уличното осветление.

Характеристики и предимства

Осветителните тела, базирани на LED технологията, са на път да изместят напълно лампите с нажежаема жичка. Причините за това са не само директивите на ЕС за безопасност на продуктите, но и предпочитанията на самите потребители. Днес на всеки е ясно, че телата с LED дизайн са в пъти по-рентабилни от стандартните решения за осветление.

Светодиодните лампи са едно изключително икономично решение. Високите сметки за електричество ни карат да помислим за адекватна алтернатива, след като става ясно, че около 60% от консумираната енергия в едно домакинство идва именно от осветлението. ЛЕД източниците на светлина разходват до 10 пъти по-малко енергия в сравнение с всички останали разработки.

Дългият работен живот на лед осветителните тела, е още една важна характеристика, която наложи светодиодната технология като решение без алтернатива в момента. Ако ви е омръзнало да сменяте крушки в много малък времеви интервал, то осветителите от тази категория са продуктът, който ви е нужен. Имайте предвид, че средният работен цикъл на светодиодната крушка достига до 100 000 часа.

Защо продуктите от този раздел са идеалното решение за вас?

Изящните ни осветителни тела с LED дизайн са идеална опция за всеки, който държи да постигне перфектната симбиоза между изискан стил и икономия на средства. Самите изделия, включени в колекцията ни са символ на красота. Те радват окото с абстрактните си форми, превръщайки се в един от най-ефектните компоненти на домашния интериор.

Асортиментът ни включва всички видове осветители – полилеи, пендели, аплици за стена и таван, лампиони, спотове, плафониери и дори промишлено осветление. По този начин можем да се вместим в стила, на който сте решили да заложите, създавайки светлинната инсталация на своето жилище, офис, търговски обект и т.н.

Предлагаме продукцията на марките: ESTO, Rabalux и Searchlight, което е само по себе си гаранция за безупречно качество. Работим на ексклузивно ниски цени, така че да се вместим в бюджета на клиентите си от всички социални групи – тези с по-скромни финансови възможности, и тези, за които цената не е от значение.

Не на последно място трябва да уточним, че сме готови да ви съдействаме по всякакъв начин в избора на подходящ за целите ви осветител. Ще ви дадем нужните насоки, ще отговорим на интересуващите ви въпроси и ще се погрижим светлината никога да не липсва в уютния ви дом.© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart