ᐉ Стил Нов дизайн - комплекти — E-Osvetlenie


Ред:В раздела, озаглавен Нов дизайн, ние от E-osvetlenie ви предлагаме огромен избор от осветителни тела с визия, принадлежаща към актуалните стилове в жилищния интериор. Новият дизайн има пред себе си задачата да решава редица проблеми в осветлението, като същевременно позволи да се създаде приятна атмосфера и висока естетическа стойност в конкретна стая или сграда.

Каква е неговата концепция?

В концепцията на новите дизайнерски решения при интериорното изкуствено осветление са залегнали няколко задачи:

  • Да се предложи осветително тяло с нестандартна визия, различна от всичко познато до момента;
  • Да се създаде универсално решение при обзавеждането на жилищни и представителни обществени помещения;
  • Да се осигури оптимално управление на изкуствената светлина;
  • Да бъде възможно адаптиране на осветителните тела към индивидуалния проект на клиента.

Осветителните ни тела с изцяло нова дизайнерска концепция включват всички типове продукти за осветяване – полилеи, пендели, плафони и аплици и дори спотове, лампиони и настолни лампи. С тях може лесно да се създаде специфична атмосфера, както и да се акцентира върху конкретни елементи от архитектурата и обзавеждането.

Характерно за тях, е че с правилен подбор на големина, материал и дизайн, може да се изгради една специфична и изключително деликатна хармония между осветлението, мебелите и архитектурните особености на стаите. Продуктите с нова дизайнерска визия биха могли да послужат за създаване на уникални светлинни ефекти по стените в помещенията.

С тях е възможно да се постигне и оптимизация на енергийните разходи. В това отношение LED дизайна при осветителните тела е лидер без аналог в последните години. В зависимост от нуждите и предпочитанията, LED светлината би могла да бъде топла или студена, акцентираща и успокояваща. Във всеки случай, изкуственото осветление от този вид е с най-нисък разход на електрическа енергия.

Продуктите ни с нов дизайн са идеалното осветление за един съвременен дом. Мини полилеите, а също и така модерните в последните години пендели, са подходящ аксесоар не само за холове, всекидневни и трапезарии, но и за дизайнерски кухни, спални и дори детски стаи. Можем да предложим и голям брой осветители за баня с изцяло нова дизайнерска концепция.

Изделията, включени в раздела са дело на дизайнерските екипи на престижните марки: Luxera и Searchlight. Сред тях ще откриете многолампови композиции, както и лампиони с един източник на светлина – електрическа крушка.

Разнообразието от форми, цветове и материали ще задоволи вкуса и претенциите на всеки наш клиент. Комбинацията от матирано стъкло и метал в златисто и цвят хром, е представител на актуалните тенденции в дизайна на съвременното интериорно осветление.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart