Осветителни тела за детска стаяРед:Изборът на осветители за различните жилищни помещения обикновено е предопределен. Най-ярко изпъкват осветителите, създадени специално да радват малчуганите. Няма как да не ги разпознаете сред огромното разнообразие от модели във физическите и електронните магазини. Въпреки това, тук в каталога на E-osvetlenie те имат собствена страница, озаглавена осветление детска стая.

Защо правилният избор в случая е толкова важен?

Осветлението в дадено помещение оказва влияние не само върху цялостния му облик, но върху хората, пребиваващи в него. По начина, по който пада светлината, а също и от силата на светене, се определя дали ще ви бъде комфортно да прекарвате времето си на въпросното място. Когато говорим за осветление за детска стая, задачата се усложнява допълнително.

За избора на осветителни тела за детска стая е нужно да се вземат предвид няколко ключови фактора – начин на осветяване, визия, безопасност и местоположение. Осветителите за деца се произвеждат в пълното разнообразие, в каквото са представени и телата за всяко друго жилищно пространство.

Детските ни артикули тук са представени под формата на пендели, полилеи, аплици, плафони, стоящи, настолни и нощни лампи. Огромното разнообразие от детски осветителни тела на изгодни цени, ви принуждава да обмислите внимателно на кой вид ще се спрете. Лампите – настолни и стоящи са чудесен допълнителен светлинен елемент. С тях се осигурява по-добра осветеност на стаята, а също са чудесен помощник по време на четене и писане на домашни.

Проблемът идва от това, че децата често си играят твърде бурно. Не е никак трудно настолната лампа за детска стая да падне и да се счупи. Нещото, което трябва да ви притеснява най-малко е финансовата стойност на красивия осветител. Опасностите, които крие всеки счупен електрически уред не са никак малко. При лампите с корпус от стъкло има и риск от порязване.

Препоръчваме да изберете стратегическо място на стоящите и нощните лампи за детска стая. Важно е и да ги укрепите допълнително, в случай че децата ви са достатъчно големи и често се отдават на по-разпалени игри. Същата опасност съществува и с полилеите и пенделите, които се спускат твърде ниско. Малчуганите имат навика да се катерят по мебелите и да хвърлят топки и други играчки, което е предпоставка и висящото тяло да попадне под прицел.

Висящите детски лампи за таван не бива да имат голямо отстояние от повърхността, за която са захванати, освен ако стаята не е с по-голяма височина на стените. Лампите с многобройни декоративни елементи, предназначени за най-малките са само временно решение. Имайте предвид, че когато детето порасне и започне да се изправя и ходи самостоятелно, лампата ще бъде любимата му играчка.

Едни превъзходни детски осветителни тела, като че ли са плафоните и плафониерите. Те се монтират опционално на таван или стена, в зависимост от предпочитанията и особеностите на помещението. В каталога ни ще намерите изделия с чудесни апликации, които малките ни приятели ще обикнат – котенца, личица и още куп пъстри картинки.

По отношение на висящите осветителни тела за детски стаи, също имаме какво да предложим. Колекцията ни включва полилеи с различна големина и декорации. Разполагаме с модели тип глобус с почти изцяло скрита електрическа крушка. Артикулите от серия Cathy са сред предпочитаните от нашите клиенти.

Да избереш подходящо осветление за детска стая не е никак лесно. Често се налага да се закупят няколко различни компонента, чието правилно съчетание не винаги е проста задача. Много родители избират един основен източник на светлина и няколко допълнителни, които се използват само при нужда.

Нощните лампи за детски стаи са нещо, на което задължително трябва да обърнете внимание. Колкото и сложна и ефектна светлинна инсталация да сте създали, до леглото на детето ви трябва да присъства източник на светлина, включително за четене и при евентуално събуждане през нощта.

Болшинството малчугани, особено тези на по-малка възраст, се страхуват от тъмнината. Това означава, че когато избирате детско осветление, обезателно трябва да изберете изделие, съответстващо на стандартите за качество и безопасност. Защитата на корпуса срещу нагряване е задължителна, в случай че ще използвате стандартни крушки.

Ние препоръчваме при избора на осветление за детски стаи да се спрете на моделите, съвместими с LED източниците на светлина (електрически крушки). LED крушките не отделят почти никаква топлина по време на светене, а в същото време имат значително по-дълъг работен живот от обикновените.

Те са и съвсем скромен консуматор на енергия. Ако любимото ви същество предпочита да спи на светната лампа, то обезателно изберете крушка с топла светлина и с ниска мощност. Тя няма да дразни очите, а също и да се отрази върху месечните ви сметки за ток. Разгледайте богатия ни каталог и направете правилния избор.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart