ᐉ Влагозащитени луни за баня, влагоустойчиви лунички за банята на топ цени — E-Osvetlenie


Ред:Изграждането на светлинна инсталация в жилищните и хотелските бани е сложна задача, когато се търси съвършенство в интериорния дизайн. Лампите тип луна са светлинен източник, на който залагат все повече собственици на жилища и вътрешни дизайнери. Е-osvetlenie ви дава достъп до разнообразие от влагоустойчиви лунички за баня на супер изгодни за високото им качество цени.

Защо са страхотно решение за това специално помещение?

Банята, предвид нейното предназначение има редица изисквания по отношение на изкуствената светлина. Особено в градските апартаменти, където баните са лишени от прозорец, през който да прониква естествена дневна светлина, осветителните тела следва да се избират много внимателно. Много клиенти се спират на лунички за баня, заради ниската им цена, но това не е единственото им предимство.

Луничките позволяват реализирането на различни светлинни проекти. Това определено е светлинна инсталация за смели ентусиасти, която си заслужава напълно както вложените финансови средства, така и разходваното време. Имайте предвид, че поставянето на луна за баня е доста по-сложно и отговорно, от другите видове осветители, но пък и крайният резултат е коренно различен и с положителен знак.

Преди да преминем към предимствата на въпросния вид осветление за жилищни и хотелски бани трябва да изтъкнем нуждата с изпълнение на проекта, а и с неговото изготвяне да се заеме специалист. На първо място, използваните като осветление за баня лунички трябва да имат влагозащитен корпус, за да се изпълнят разпоредбите за безопасност. Недопустимо е в банята да се използват осветители, пригодени за работа в помещения с по-ниска влажност.

Друго изискване, с което трябва да се съобразите, е специфичният монтаж. Обикновените и влагозащитени луни принадлежат към така нареченото вградено осветление. Те се вграждат в стени, тавани и мебели, като част от тялото им остава скрито зад въпросната повърхност. Преди монтажа на осветителите в банята следва да се положат плоскостите, в които ще бъдат вградени луничките. Предварително трябва да се изгради електрическата инсталация, към която ще се свържат.

Луните се свързват последователно или на отделни кръгове, в случай че с тях ще се обособят отделни функционални зони. Именно зонирането е причината за голямата популярност на този вид осветителни тела. С различен брой и вид лунички за баня можете да подсилите светлината в зоната около умивалника и огледалото. Те рядко се използват като единствен светлинен източник. По-удачно е да служат като допълващо и акцентиращо осветление.

Ако мивката ви е част от мебелен модул (шкаф и плот), бихте могли да разположите луните на тавана, така че светлината им да пада косо и да омекотява тази, идваща от по-ярките осветители. Около мивката, както и в душ-зоната нуждата от влагоустойчиви лунички за баня е най-голяма, защото парата и водните пръски са рисков фактор за обикновените осветителни тела.

Не можем да пренебрегнем и факторът визия. Днес на пазара, включително и в нашата колекция ще откриете луни за баня с изключително елегантен дизайн, способни да променят коренно облика на санитарното ви помещение. Предлагаме висококачествените разработки на марката DLight, отговарящи на основните изисквания за качество и безопасност. Част от тях са със степен на защита IP44, а други с IP65, и двете указващи наличие на влагозащита.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart