ᐉ Евтини плафони за стена и таван в хол, баня, коридор, плафониери на топ цени — E-Osvetlenie


Ред:Е-осветление ви предлага богат асортимент от плафони на цени, достъпни за всеки собственик на дом и бизнес помещение. Плафонът е универсален вид осветително тяло, подходящ за всеки интериор, независимо от стила и предназначението на помещението. Артикулите, намерили място в каталога ни са образец за безупречност в дизайна и изработката.

Приложение и предимства

Плафоните са най-доброто решение за стаи с малка квадратура и височина на тавана. Там, където е неудачно да се постави висящ осветител – полилей / пендел, проблемът с осветяването може да се реши лесно с един или няколко броя плафони за таван. Стенните модели са също едно чудесно решение.

Разнообразието от форми, големини и дизайн на самите плафониери позволява на всеки потребител да намери решението, отговарящи на собствените му изисквания и естетически предпочитания. В зависимост от цвета, материала и визуалните свойства на плафона, той би могъл да се определи като подходящ за коридор, кухня, баня и спалня.

Предвид специфичната, затворена конструкция на този осветител, е логично да потърсите не друго, а именно плафон за баня, когато обзавеждате новия си дом или реновирате само това важно санитарно помещение. Моделите за бани и други помещения със специални изисквания по отношение на светлината, са направени от по-устойчиви материали – акрил и закалено стъкло.

Специално създадените плафони за баня са с допълнително подсилена конструкция. За да бъдат напълно безопасен източник на светлина, при тях затварянето е плътно, като в някои случаи плафониерата се захваща за основата посредством резба, а също и с винтове. Предимство на плафона е възможността да се монтира и по двата начина – стенно и на тавана.

Няма строго обозначени плафони за стена, тъй като всеки артикул е възможно да се монтира по предпочитания от ползвателя начин, включително на тавана. Доколкото има някакви ограничения към въпросното осветително тяло, то е по отношение на източника на светлина (лампа), и по-конкретно към цокъла на фасунга.

В този ред на мисли, стандартните плафони за хол са със стандартен размер на цокъла, за да могат да работят с всички видове стандартни крушки, включително с икономичните LED лампи. Моделите за спални и детски стаи обикновено се комбинират с лапите с малък балон и цокъл, понеже често изпълняват и функцията на нощна лампа, монтирана на стената в близост до леглото.

Предвид минималната площ, която отнемат, плафоните са идеалното решение за предверието. При нас ще намерите богата колекция от плафони за коридор, успяващи по един изящен начин да осигурят нужната светлина и същевременно да подобрят общия облик на това по начало неугледно, свързващо отделните стаи помещение.

Цената често е ръководен фактор в избора на осветителни тела, затова хората с по-скромен бюджет се насочват към колекцията ни от евтини плафони. Така с по-малък разход на финансови средства се постига съвършенство в интериорния дизайн, независимо дали се използва изделие с класически, стандартен или с модерен дизайн.

Защо да изберете нашия магазин за място на покупката?

Вече не е необходимо да обикаляте многобройните магазини за осветителни тела, в търсене на подходящата плафониера.  Ние имаме капацитета да ви предложим удачно решение, съобразявайки се с вида на помещението, с неговия стил и изисквания относно светлината. Ще се вместим и в бюджета ви, предлагайки ви плафониери за таван на цени, отговарящи на финансовите ви възможности.

Изцяло онлайн, без излишен разход на време, нерви и пари можете да закупите плафон на водещ производител. В каталога ни са представени продукти на марките: Alfa, DLight, Esto, Horoz, Luxera и Prezent. Всяка марка има специфичен стил и предпочитания към материалите, използвани за изработка на изделията.

Красиви и семпли, ефектни и малки – нашите плафониери за таван и стена са достъпни в цялата страна, дори в по-отдалечените региони. Намирате за нерентабилно да пътувате до големия град, заради по-големия избор от осветителни тела? Ние сме на същото мнение. Пазарувайки изцяло онлайн нужните за един красив и уютен дом елементи, няма да ви се налага да правите компромис нито с визията, нито с качеството, нито с цената.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart