ᐉ Аплици за стена на топ цени, осветителни тела и осветление тип аплик за спалня и таван — E-Osvetlenie


Ред:В тази подкатегория на онлайн магазин E-osvetlenie ще намерите богат избор от осветителни тела аплици. Те са едно изключително функционално и естетически издържано приспособление, благодарение на което източникът на светлина би могъл да бъде позициониран различно от стандартния начин – най-често върху стените в различните помещения.

Особености и предимства

Апликът е класически тип стенно осветление, макар да не липсва и добър избор от модели за таванен монтаж. По своята същност, те служат за акцентиране върху различни детайли от интериора. С аплиците могат да се постигнат страхотни светлинни ефекти, да се създаде приглушена осветеност на стаята, а също и да се осветят картини и други части от интериорния декор.

За разлика от полилея и пендела, един аплик за стена не създава нежелани светлинни отражения (сенки) върху отделните части от обзавеждането. Макар таванните осветители да осигуряват равномерно осветяване на цялото помещение, те не могат да избегнат свойството си да образуват сенки по стените, предвид начина, по който светлината, излъчвана от тях се пречупва при среща с различни физически препятствия.

Основно предимство на стенния аплик, е възможността с негова помощ да се подчертае предназначението на съответното помещение. Съществуват специално проектирани модели за различните жилищни стаи, както и такива за изискани ресторанти и нощни заведения. Апликът, в зависимост от формата и плътността на своя дифузор, би могъл да служи за фоново или акцентиращо осветление.

С правилно избран вид и брой стенни аплици е възможно да се придаде дълбочина на семпли и неугледни стаи. Комбинирани стилово с един основен осветител, например полилей, аплиците ще ограничат нежеланите сенки и ще създадат приятна атмосфера в стаята, независимо дали тя служи за хранене или има друго предназначение.

Съществува голям избор от аплици за спалня, и в това няма нищо случайно. Това е стаята, в която приглушената и мека светлина е най-търсена и желана. Апликът няма свойството да заслепява, особено ако се използва източник на светлина (лампа) с по-слабо и топло светене. В същото време, той осигурява оптимална осветеност на помещението, необходима за визуализиране на околната обстановка през нощта.

Този вид стенни осветителни тела могат да се използват с огромен успех и в жилищните кухни, особено с цел осветяване на различни работни повърхности в близост до стената – плотове, кухненски мивки. Когато предназначението на кухнята е не само функционално, но и социално, за управлението на светлината би могло да се използва димер за създаване на по-меки и по-ярки светлинни ефекти.

Банята е още едно домашно помещение, където апликът ще бъде много на място. В каталога ни ще срещнете чудесни влагозащитени аплици за стена на достъпни цени, с които да съчетаете основното с допълнителното осветление. Банята е мястото, където протича голяма част от подготовката на визията, затова там светлината трябва да бъде достатъчно силна и перфектно разпределена.

Много удачно е да се съчетае един основен аплик за таван с два или повече стенни. С два броя тематично свързани аплици за стена, поставени от двете страни на огледалото, ще се елиминират сенките и ще се осигури равномерна осветеност на лицето. Този фактор е от огромно значение, тъй като баните служат за бръснене, гримиране и други хигиенно-козметични процедури.

Защо да изберете продукт от страхотната ни колекция?

Търсейки идеалното осветление за стена за коридора, антрето, спалнята, трапезарията, детската или кухнята, е разумно да изберете единична бройка, а защо не и комплект от нашите аплици. Разполагаме с богат асортимент от продукти с различен дизайн – класически, модерен  и стандартен.

Можем да ви предложим еднокомпонентно, както и многокомпонентно решение, тоест с различен брой лампи в конкретното приложение. Тази група осветителни тела за стена се предлага при нас във варианти с от една до 4 броя крушки. Разнообразието от цветове на плафониерата също ще ви хареса. Цветовите вариации се движат от класическото бяло до цвят банан и бордо.

Виж още...


© 2014-2022 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart