ᐉ Осветление за дома - осветителни тела и лампи за спалня, хол, кухня, таван, трапезария — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Създавайки интериора на новия си дом, е важно да помислите не само за неговата сигурност и функционалност, но и за уюта, който ще почувствате, прибирайки се вечер уморени от работа. С идеята да ви помогнем да създадете стилен, уютен и приветлив дом, ние подбрахме с особено внимание продуктите в специалната ни категория, съдържаща интериорно осветление за дома.

Помислено е за интериора на всяко жилищно помещение. Имаме удоволствието да ви представим страхотна колекция от специално разработено осветление за спалня, кухня, хол и изобщо за всички стаи в дома ви. Както видът на осветителите, така и тяхното предназначение са различни. Това ви дава възможност да определите начина, по който светлината ще огрява всяка отделна стая.

От този раздел можете да закупите:

Осветители с класически и модерен дизайн

В зависимост от това, какъв сте решили да бъде стилът на вашето жилище, имате възможност да избирате между различни видове осветление за дома – с класически или модерен дизайн. Класика при осветителите си остават полилеите, чийто корпус представлява стилна комбинация от метал, ковано желязо, стъкло (включително разноцветно тип витраж), а не рядко и с орнаменти от дърворезба.

Полилеите са стандартни осветителни тела за таван, като тяхната визия би могла да бъде и с доста модерна визия. Разполагаме с много ефектни екстравагантни решения при изделията за таванен монтаж, а също и при стенните – аплиците и плафоните. Класика си остават полилеите с многобройни кристални орнаменти, с каквито също можем да ви впечатлим.

Аплици, плафони и лампиони

Решенията за осветяване на помещенията чрез аплици и плафони са винаги удачни, стига да е избраното правилно тяхното разположение и вид. Те са по-скоро декоративно осветление, отколкото ефективно, но настроението, което създават е несравнимо. С тяхна помощ бихте могли да акцентирате върху даден компонент от интериора – да осветите с мека светлина стълбища, картини и конкретни мебели.

Ако трябва да посочим най-подходящите видове осветителни тела и лампи за спалня, то това безспорно са плафоните. Те успяват да омекотят яркия блясък на електрическата крушка, създавайки приятна атмосфера в стаята за уединение и почивка. Лампионите ни са също задължителен светлинен източник в спалнята, изпълнявайки ролята на нощна лампа.

За баня и за детска стая

Можем да ви предложим не само най-изисканите класически и модерни лампи и осветителни тела за хол, както и безброй удачни решения за кухнята, спалнята и трапезарията, но и специална група източници на светлина, предназначени специално за банята във вашия дом и за спалнята на детето ви.

За детските стаи сме подбрали страхотен асортимент от полилеи, аплици и лампиони с причудливи форми и ярки цветове. В зависимост от вашите предпочитания, те могат да приглушат светлината, да правят светлинно шоу или да осигуряват добра видимост за четене през тъмната част от денонощието.

След като сме помислили за детската стая, е редно да изтъкнем, че не сме пренебрегнали и банята с многобройните ѝ изисквания към осветлението. Влагата от изпаренията, когато си вземате душ, а също и директното омокряне ви задължават да помислите внимателно как да осветите санитарното помещение по най-ефективен и безопасен начин. Тук осветлението за таван е възможно само под формата на различен брой ефектни лунички.

Ще осветим дома ви отвътре и отвън

Наред с огромен избор от лампи и осветителни тела за кухня и осветление за трапезария, ще ви предоставим безброй възможности да осветите красивия си дом не само отвътре, но и отвън. Залагайки на специалните ни разработки за осветяване на двора и фасадата, семейната ви къща ще се превърне в атракцията на квартала.

Градинските ни осветители са с изключително атрактивен дизайн. Разполагаме както с висящи фенери, така и с класически стоящи модели, взаимствани от парковото и уличното „ретро” осветление. Както сме готови да ви предоставим специализирано кухненско осветление, така можем да предоставим и най-добрите съвременни фасадни светлини. Всички наши продукти отговарят на утвърдените международни стандарти за качество и безопасност.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart