Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Твърди LED лентиПокажи:
Ред:

Вече изцяло онлайн можете да закупите и висококачествени твърди LED диодни ленти. Чрез фирмения си уебсайт, ние от E-osvetlenie.eu ви представяме богат асортимент от този вид осветителни тела. Изборът ви се простира между светодиоди, излъчващи топло бяла и студено бяла светлина, както и цветни варианти в синьо, червено и зелено.

Особености

Характерно за твърдите лед ленти, е че са статичен източник на светлина. Докато гъвкавите могат да следват формата на основата, то твърдите се монтират върху стандартни прави участъци – мебели, стени и други архитектурни елементи. Те имат и редица предимства пред огъващата се разновидност.

При твърдата лед лента светодиодите са разположени върху алуминиева основа, което позволява на осветителя да работи на по-висока мощност при същото разстояние, без риск от прегряване и повреждане на диодите. Лентите с твърда основа се монтират в специални алуминиеви профили.

Профилът е този, който позволява осветлението да добие завършен облик, независимо дали лентата е укрепена към дадена повърхност или е използван така нареченият висящ монтаж. Той осигурява и охлаждане на лед лентата, а по този начин е възможно да от по-малък по размер елемент да се получи по-висока мощност и съответно по-силно светене.

Благодарение на доброто охлаждане от профилите, лентите с твърда основа са особено подходящо осветление за мебели. Докато гъвкавите се лепят по-трудно в идеално права линия, то профилът позволява твърдите да се монтират спрямо най-високите критерии за симетрия и естетика.

Предимство на колекцията ни от твърди LED ленти е възможността да закупите висококачествен продукт на максимално достъпна цена. Залагайки на лента с мощни светодиоди SMD5630, ще имате ярка бяла светлина, която няма да заслепява, в случай че профилът разполага с разсейвател/дифузор от PVC. Разгледайте и асортимента ни от лед профили.

Доколкото можем да посочим недостатъци на твърдата светодиодна лента, то това са по-трудното рязане в сравнение с гъвкавата разновидност, и значително по-сложното свързване на няколко елемента, когато е нужно да се постигне дължина по-голяма от стандартната, в която се предлагат. Проблемът се дължи на липсата на предлагане на готови конектори, каквито са налични за еластичните LED ленти.