LED лампи и крушки FilamentРед:Разнообразие от LED filament крушки ще откриете в този раздел на онлайн магазин e-osvetlenie. eu. Това е иновативна технология, благодарение на която лампите тип светодиод се доближават най-много до традиционната крушка с нажежаема жичка. С продуктите от този раздел можете да замените класическите източници на светлина с по-икономични от изцяло нов вид.

Характеристики и приложение

Като визия и ъгъл на светене, светодиодните filament крушки са максимално идентични с обикновените. Технологията, на която са базирани позволява светлинният източник да бъде със значително по-ниско топлоотдаване. В същото време се постига нужната мекота на осветлението. Заради студената светлина на светодиодите, досега много хора се въздържаха от тяхното използване. С този вид, въпросният проблем е решен.

Filament LED представлява поредица от светодиоди, изработени от стъкло или сапфир. При тях светлината се излъчва равномерно, без да е нужно добавянето на газ. За да се създаде светлина с определена температура, синята лед светлина се съчетава с червена. Това се постига с помощта на специално фосфорно покритие и свързващ елемент под формата на силиконова смола.

Предимствата на светодиодните филамент крушки са много на брой. За разлика от класическите, те не отделят топлина, което ги прави подходящи за различни приложения, а наред с това, и много по-дълготрайни като работен цикъл. Отличават се с висока ефективност при до 80% по-ниска консумация на електрическа енергия.

Друга отличителна черта на модерните filament лампи е широкият ъгъл на осветяване - 360°. За разлика от другите разновидности, те светват моментално, като при тях липсва премигването, светлинните пръстени и тъмните зони. Отговарят на международния стандарт ROHS, разглеждащ безопасността на електроуредите, поради липсата на живак и халогени в тях.

Всяка лед лампа Filament, предлагани от нас са представени в широк диапазон от разновидности. Като форма и вид на цокъла, артикулите са съвместими с богата гама осветителни тела. С част от тях спокойно можете да замените старите си крушки с нажежаема жичка, защото са със стандартен цокъл Е27. Освен стандартния Е27 цокъл, в колекцията ни са представени и лед лампите филамент с цокъл: Е14 тип „миньон”, подходящи за малки осветителни тела, полилеи и нощни лампи.

Приканваме ви да изберете крушките Filament, предлагани от нас на невероятно изгодна цена. Продуктите ни са дело на водещата марка NVC, което е достатъчен атестат за тяхното качество, дълъг работен живот и ефективност на светене. Ако се затруднявате в избора на модел, екипът ни е насреща, за да ви насочи към лампите, подходящи за конкретния тип осветително тяло, закупено от нашия онлайн магазин.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart