ᐉ Управление за HID лампи — E-Osvetlenie


Ред:Висококачествено Управление за HID лампи ще откриете в тази секция на електронния ни магазин. E-osvetlenie ви предлага оборудване от висок клас за вашата светлинна система на възможно най-ниски цени. По този начин можем да гарантираме нейната дългосрочна и безпроблемна работа на всички свои клиенти, заложили на въпросния тип осветителна система.

Предназначение

Газоразрядните лампи с високо налягане (High Intensity Discharge) намират широко приложение в съвременния живот, но за работата им е нужно добавяне на допълнителни технически елементи – баласти. Причината HID лампите да са все още предпочитан вариант за осветление, е високият им интензитет на светене с покриване на един солиден по площ периметър.

Специфичните им технически параметри ги правят предпочитани пред много по-икономичните LED източници на светлина. За да отговорят на високите съвременни изисквания, технологиите за тяхното производство търпят непрекъснато развитие. Лампите, както и баластите, нужни за тяхното запалване са с много по-добри светлинни параметри и енергийна ефективност. Именно оптимизирани съвременни разработки ще откриете във фирмения ни уебсайт.

За разлика от обикновената крушка, запалването на HID лампата се извършва при по-високо от обичайното напрежение, за да се осигури устойчиво горене на дъгата. За целта се използват специални запални устройства – дросели, осигуряващи подаване на повишено напрежение. С напредъка на технологиите се подобряват както параметрите на самите лампи, така и характеристиките на баластните елементи.

В съвременните модели HID лампи се използват предимно електронни (eHID) баласти, които, благодарение на развитието на интегралните схеми (ICs) за контрол, вече притежават по-компактна конструкция и икономични показатели. Във функционалните им възможности е отстраняването на пулсациите на светлинния поток (липсва стробоскопичен ефект при наличие на машини с въртящи се детайли). Така лампата има меко и равномерно светене.

Управлението, предлагано от нас е с различни параметри на мощността, така че всеки дросел да съответства на конкретната светлинна инсталация. Предлагаме продукти на утвърдени производители, отговарящи на високите съвременни стандарти за качество и безопасност. Дроселите ни имат вградена защита срещу прегряване и пренапрежение, която предпазва не само баластното устройство, но и самото осветително тяло.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart