Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


Трансформатор електронен 12V 60W HL370 220V към12V

Трансформатор електронен 12V 60W HL370 220V към12V

Код на продукта: HL370
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 5,03 лв.
Кол-во: +
-

Електронен трансформатор 60W 220-240V/12V AC

Употреба: за лунички

За една стилна и ефективна светлинна инсталация с халогенни луни ще ви бъде нужен преобразувател от променливо напрежение AC220V-240V в постоянно такова DC12V. В онлайн магазин E-osvetlenie.eu ще откриете богат набор от управление за халогенни лампи, включително електронен трансформатор 12V 60W HL370 220V към12V, който ние предлагаме на изключително изгодна цена.

Характеристики и свойства

Трансформаторът е токопреобразуващо устройство, използвано за пренос на ток с по-нисък волтаж към източниците на светлина. В случая се касае за електронно преобразуване на стандартното 220-240V напрежение AC в 12V DC. Трафът е задължителен елемент за захранване на нисковолтови халогенни лампи тип луна с максимална мощност 60W.

Трансформаторите увеличават възможностите за управление на осветлението, освен че подават необходимото по-ниско напрежение. Такива са контролерите на напрежението с димируема функция, позволяващи силата на светене да се регулира, съобразно моментните условия и предпочитанията на потребителите.

Трансформаторът би могъл да бъде димируем както по качващ, така и по падащ фронт на електрическия сигнал. Задължително условие за неговата употреба е да има вградени всички регламентирани защити, съответно срещу претоварване, късо съединение и прегряване.

Управлението следва да се монтира и използва при указания от производителя начин, включително по отношение на работна температура и местоположение – на открито и в затворени помещения. Устройството, представено тук следва да се влага единствено в инсталации с халогенни луни на ниско напрежение.

Трансформаторът би могъл да използва капацитивна реактивност вместо съпротивление, с цел да не генерира много топлина. Препоръчително е в управлението на халогенните светлини да се добавя и предпазител или фюзерен резистор за максимална безопасност на светлинната инсталация.

Необходимо е да се осигури повече от достатъчно мощност за таймери, светлинни превключватели, регулатори на температурата и т.н., при условие че се използва оптичен изолатор като изходно устройство на конкретната верига. Съветваме всички свои клиенти да възлагат изграждането на осветителни битови системи на квалифицирани електротехници или фирми, специализиращи в областта.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

Трансформатор електронен 12V 60W HL370 220V към12V × 1 бр.

Цена: 5,03 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart