ᐉ АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 5W, R5W, BA15S автолампа на топ цена — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 5W, R5W, BA15S

АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 5W, R5W, BA15S

Код на продукта: BA15S
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 0,85 лв.
Кол-во: +
-

Приложение

За интериор, регистрационна табела и външни индикационни светлини на камиони, автобуси и багери със захранващо напрежение 24 VDC. 

Авто крушка

  • модел - GE2627;
  • вид - с нажежаема спирална жичка;
  • мощност - 5 W;
  • напрежение - 24 VDC;
  • цокъл - байонетен BA15S;
  • вид на балона - G6;
  • диаметър на балона - Ф 19 mm;
  • дължина - 37.5 mm.

Аксеоарите на втомобилното осветление са добре застъпен артикул в продуктовия ни каталог. На тази страница е представена висококачествена автомобилна лампа R5W, предназначена за тежкотоварни моторни превозни средства с номинално напрежение на електрическата инсталация 24V. От онлайн магазин E-osvetlenie.eu можете да закупите всички необходими елементи на електрическата авто инсталация на ниска цена и с гарантирано качество.

Характеристики и предназначение

Автомобилните лампи с 24V захранващо напрежение са подходящи за тежкотоварни автомобили (камиони), както и за автобуси и селскостопански и земекопни машини като трактори, багери и др. Конкретната разновидност е приложима в купето на превозните средства като източник на интериорно осветление. Мощността на лампата е 5W.

Крушката може да се използва също за осветяване на регистрационни табели и за външни индикационни светлини. Автомобилната R5W лампа е от класически тип – с нажежаема спираловидна жичка. Видът на балона е G6 с диаметър Ф19мм. Общата дължина на модела е 37.5мм. Материалите, използвани за изработка са алуминий за корпуса и стъкло за балона.

Цокълът на крушката е стандартният за автомобилното осветление – BA15s. Байонетният цокъл е разработен във Великобритания и по-късно подобрен от американската компания US Brush Electric Company. Цоклите тип Байонет съществуват в две разновидности – с един и два пина, обозначени като BA15s и BA15d.

Закрепването на цокъла към фасунгата при този светлоизточник става чрез странични щифтове с натискане и превъртане.  Буквата "B" показва, че цокълът е тип "байонет", а числото "хх" след нея се отнася до външния диаметър в милиметри. Следва буква s (single) или d (double), с която се означава броят на контактните пластини-една или две.

Висококачествената автолампа 24V 5W е едно финансово изгодно решение, поради което крушките с нажежаема жичка продължават да се използват в осветлението на много превозни средства. Ниската цена, на която ви предлагаме този продукт, ви позволява да поръчате по-големи количества. Така ще имате необходимия резерв, с който своевременно да приведете своето тежкотоварно МПС в технически изправно състояние.

Авто. лампи
Нажежаема жичка 24V DC
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 5W, R5W, BA15S × 1 бр.

Цена: 0,85 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart