ᐉ АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 21W, P21W, BA15S на топ цена — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 21W, P21W, BA15S

АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 21W, P21W, BA15S

Код на продукта: BA15S
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 1,08 лв.
Кол-во: +
-

Приложение

За стопове, габарити, мигачи и задни светлини на превозни средства с напрежение 24 VDC.

 

Автокрушка

  • модел - GE1060;
  • вид - байонетна;
  • захранващо напрежение - 24 VDC;
  • консумирана мощност - 21 W;
  • цокъл - BA15S;
  • цвят на балона - прозрачен;
  • стандарт - P21W;
  • вид на балона - S8;
  • диаметър на балона - Ф 26.5 mm;
  • дължина - 52.5 mm

Предлагайки пълната гама продукти за осветление, ние от онлайн магазин E-osvetlenie.eu, ви даваме възможност да оборудвате личния си автомобил с висококачествена автомобилна крушка от типа P21W на ексклузивна цена. Автоосветлението, предлагано от нас отговаря на най-високите изисквания за качество, ефективност и безопасност.

Характеристики и приложение

Авто лампата, представена на вашето внимание е класическа крушка с нажежаема жичка от типа „Байонет”. В автомобилната индустрия цокълът байонет е широко разпространен, като един от най-често срещаните видове е BA15S, какъвто е и моделът, който ви предлагаме. Крушките с байонетен цокъл са разработени във Великобритания, но подобрени до съвременния им вариант от американската компания US Brush Electric Company.

Закрепването на цокъла към фасунгата става посредством странични щифтове с натискане и превъртане. В наименованието "Bхх"/"BAxx, "B" означава "байонет", а числото "хх" се отнася до външния диаметър в милиметри. Следва буква s (single) или d (double), с която се означава броя на контактните пластини-една или две.

Например BA15s и BA15d: BA-байонет, 15-15 мм. е диаметърът на цокъла, s/d показва дали свързването на лампата към фасунгата е посредством една или две пластини. Лампата P21W от каталога ни е с една контактна пластина.

Крушките с цокъл байонет са много често срещани в приложения, където вибрациите биха могли да разхлабят класическия едисонов винтов цокъл, какъвто е случаят с автомобилните крушки. Здравината и неподвижността на закрепването при авто-лампите е от ключово значение за автомобилната светлинна инсталация.

От нея зависи осветеността на пътя и сигнализацията към останалите водачи, което от своя страна е фактор за пътната безопасност. Автомобилните лампи по стандарт P21W имат универсално приложение в автомобилната уредба. Могат да се използват за стопове, габарити, мигачи и задни светлини в автомобилите с напрежение 24V DC.

Особености на класическите авто-крушки

Регулацията на ООН №37 обхваща лампите с нажежаема жичка за моторни превозни средства. Те са категоризирани в три групи, съответно: такива без общо ограничение, които могат да се използват във всяко приложение; видове, приемливи само за сигнални светлини (не за фарове за осветяване на пътя), и такива, които вече не са допустими като източници на светлина, но все още са разрешени за производство като резервни части.

Продуктът, който разглеждате в момента принадлежи към група 2, тоест, предназначен е за сигналната светлинна система, включително стопове, мигачи, аварийни светлини и за осветяване на задния регистрационен номер. Крушката е с един брой нажежаема жичка и с основа на цокъла: BA15s.

Старото обозначение на въпросния дизайн е: P25-1. Лампите от вида се използват и заради тяхната DRL функция. DRL (daytime running lamp) са дневните светлини, използвани от превозните средства. Тяхната работа не е да помагат на водача да вижда пътя, а да позволят на другите участници в движението да виждат превозното средство.

Моделът, представен в каталога ни е с номинално захранващо напрежение 24V и консумирана мощност 21W. Стъкленият балон е прозрачен от вида S8 с диаметър Ф26.5мм. Изключително ниската цена на лампите с нажежаема жичка, е причина те все още да намират широко приложение в автомобилната светлинна уредба, въпреки някои специфични недостатъци, като например високия разход на електрическа енергия и високото топлоотдаване по време на работа.

Авто. лампи
Нажежаема жичка 24V DC
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

АВТОМОБИЛНА ЛАМПА, 24VDC, 21W, P21W, BA15S × 1 бр.

Цена: 1,08 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart