Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Schneider Electric Unica Basic

Може да изберете пълен комплект                                
  Скрит монтаж - Контакт + Ключ сх.1 : Модул + Модул + Рамка                  +    +  

  Външен монтаж - Контакт + Ключ сх1:  Цокъл + Модул + Цокъл + Модул + Рамка

        +  +   +   + 

В този раздел на онлайн магазин E-osvetlenie е представен богат асортимент от ключове, контакти и аксесоари от серията на Schneider Electric Unica Basic. Това е една от най-семплите базови линии на марката. С нея ще постигнете съвършен синхрон между интериора и елементите на електрическата инсталация.

За да си осигурите максимално удобство и пълна съвместимост между облика на стаята и елементите за управление и захранване, можете да изберете пълен комплект модули за скрит и открит монтаж, включващи съответно: контакт + ключ + двойна рамка или цокъл + контакт + цокъл + ключ + двумодулна рамка.

Характеристики:

Unica Basic се отличава със своята практичност и ненатрапчиво присъствие. Понякога предпочитани са семплите детайли с не по-малка функционалност, а когато говорим за ключовете и контактите на тази марка, функционалността е винаги гарантирана. Цялата серия Уника предлага широк набор от интелигентни функции и опции за максимален комфорт. Базовата линия включва както механични елементи, така и рамки (монтажни и декоративни) и цокли за открит монтаж.

Функционалните елементи тук са представени в най-малък брой разцветки – класическо бяло и цвят слонова кост. Чрез комбинация с подходящ цвят на рамката, се постига един завършен и стилен ансамбъл, който ще се впише перфектно към стила на стаята и нейното обзавеждане. Гладкото покритие на ключовете за управление на осветлението създава усещане за лукс, макар серията да се движи в най-ниския ценови клас.

Както при всички серии на Schneider Electric контакти и ключове, и тук е заложено на максимално прост и лесен монтаж. Модулите се инсталират посредством щипки, а свързването на кабелите е безвинтово – изпълнява се посредством клеми. Монтажните крачета на механизмите са дълги и изключително здрави, което дава възможност за многократно монтиране и демонтиране.

За изработка на електрическите ключове и контакти Unica Basic, представени в нашия каталог, са използвани здрави и дълготрайни материали. Междинната част е направена от ASA + PC полимери, а рамките са изработени от висококачествен ABS (акрилонитрил бутадиен-стирен) материал.Покажи:
Ред: