Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Schneider Sedna

Как да направите Вашия избор за серия SEDNA:

  Може да изберете пълен комплект                                
  Скрит монтаж - Контакт + Ключ сх.1 : Модул + Модул + Рамка                  +    +  

  Външен монтаж - Контакт + Ключ сх1:  Цокъл + Модул + Цокъл + Модул + Рамка

        +  +   +   + 

Ключове и контакти от серията Шнайдер Седна на ексклузивна цена ви предлага тази категория на онлайн магазин E-osvetlenie. Стилен дизайн, високо качество, пълна безопасност и максимален комфорт – това са само част от характеристиките на гамата. За ваше улеснение сме предоставили примерни схеми, по които можете да изберете модулите, съответно за скрит и открит монтаж.

Представяне

Линията Schneider Sedna включва ел ключове и контакти с повече от 90 функции, както и разнообразие от аксесоари. Функционалните механизми са представени в 4 разцветки, които по желание могат да се комбинират с рамки в 6 различни нюанса. Функционалният дом е този, в който всичко е добре премерено, включително визията на елементите на ел инсталацията.

Механизмите могат да бъдат обединени в обща рамка, обхващаща до 5 елемента. Монтажът е възможно да бъде изпълнен вертикално или хоризонтално, в зависимост от предпочитанията и възможностите. Всеки модул може да се монтира в основа от всякакъв вид – тухла, бетон, гипсокартон и т.н.

Инсталирането на ключове и контакти Шнайдер Седна е отново максимално опростено. Скритият монтаж се прави във всички видове розетки с отвор 60 мм, но по-важно е, че благодарение на иновативния телескопичен дизайн, ключът и контактът лягат плътно дори върху неравни стени. Пластмасовата защита прави инсталацията максимално безопасна.

За да бъде монтажът на елементите Седна максимално лесен, са заложени безвинтови клеми, чрез които кабелът да бъде свързан към входа на кутията. Налични са цветни лостчета за освобождаване на кабелите, което също улеснява значително инсталацията. Монтажните крачета на механизмите са дълги и изключително здрави, което дава възможност за многократно монтиране и демонтиране на модулите.

Всеки ключ и контакт от гамата Седна Шнайдер разполага с предпазни капаци за защита на малките деца. За влажни и силно запрашени помещения са разработени модули с IP44 степен за защита срещу проникване, а за допълнително предпазване на контактите в бани, гаражи и мазета могат да се добавят декоративни капаци със сходен дизайн.

Продуктите от серия Sedna на Schneider са едно стилно, удобно и дългосрочно решение. Изработени са от здрави и надеждни материали, и разполагат с покритие, което не променя цвета си с времето, независимо от степента на замърсяване и методите на почистване. Монтажните рамки са направени от устойчив на корозия метал.

В нашия специализиран Шнайдер Седна каталог ще откриете богата гама инсталационни елементи в разнообразие от цветове и дизайни. Дизайнерската серия на престижната марка Schneider Electric се предлага в магазина ни на невероятно достъпни цени. С нея си осигурявате оптимален набор от стандартни и функции Комфорт, без които съвременния дом не може.

Продуктите от серията отговарят на международните EN и IEC стандарти.Покажи:
Ред: