ᐉ Makel - Lillium Natural Kare — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Вижте всички контакти Макел.

Makel създава серията Lillium Natural Kare като вариант на предходна своя серия електрифициращи компоненти. В магазин E-osvetlenie се открива пълна гама ключове, контакти, розетки и декоративни рамки, за създаване на завършена и стилна електрифицираща система. Всеки компонент, необходим за захранване на битови и промишлени електроуреди, е в категорията ни, на изключително изгодни цени. 

Ключ и контакт за различно управление на електричеството

В каталога ще откриете единични, девиаторни, кръстати и серийни ключове за включване/изключване на електрозахранване. Тук не са пренебрегнати и често използваните в хотелски комплекси и обществени институции, бутони с карта и димери 600 и 1000W, които регулират степента на осветление, топлина и друг тип работни функции в електроуред. Сред продуктите са бутони за звънци, стълбище и щори, някои с вграден светлинен индикатор.

Единични и двойни контакти Шуко, в конструкция с и без капак, са другата линия в селекцията. Те са предпазени от токов удар и пренатоварване. Някои от контактите са с капак, за плътно предпазване на контактните отвори от навлизане на прахови частици, което ги прави най-подходящият токозахранващ компонент за открита площ.

В разделът се откриват и розетки за свързване на електронни, комуникационни  и медийни устройства. Розетката е проектирана за директно включване или чрез кабелен конектор, на присъстващите във всеки дом TV, телефон и компютър. Сред предложенията са налични комбинирани табла за свръзка на два електрокомуникационни уреда.

Красивите компоненти изглеждат достатъчно завършено и ефектно само в компанията на декоративна рамка. Магазинът ни предлага 1-6 модулни рамки в хоризонтална и вертикална позиция, за фиксиране на описаните дотук механизми.

Компанията използва стилни разцветки за тази серия – бяло, кремаво, лунен камък и черно. Съчетаването на един или два от тези нюанси се съчетава прекрасно с едноцветен интериорен стил или декор на десени. Използваният за изработката на всички продукти материал е ABS пластмаса, която се отличава с устойчивост на механични въздействия, изолационни свойства, негоримост и химични съединения.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart