Makel - Lillium Natural

Как да направите Вашия избор за серия Макел Lillium Natural :

  Може да изберете пълен комплект                                     
  Скрит монтаж - Контакт + Ключ сх.5 : Модул + Модул + Рамка                      +     +   

  Външен монтаж - единичен модул:  Цокъл + Модул сх.1

                               +  

Makel е турски производител на електрифициращи части с 30-годишна традиция, през които съумява да създаде редица серии висококачествени части за токоотдаване и управление на електроуреди, и да ги адаптира към условията на закрита и открита среда. Сред сериите на марката се откроява серия компоненти Lillium Natural, вдъхновена от естествените природни материали.

Управлявайте по-лесно всяко кътче от дома си

Категорията на E-osvetlenie представя огромно разнообразие от продукти за електрификация от серията, сред които присъстват единични компоненти, както  и комплект от модул, рамка и цокъл (при необходимост от външен монтаж). За изработката им, компанията използва пластичната и красива ABS пластмаса – отличен електроизолатор, лесен за обработка и изключително устойчив на механични въздействия, нагряване, горене и химически съединения.

От селекцията можете да поръчате обикновен и сериен бутон за включване, изключване и превключване на интериорно и стълбищно осветление, звънец, бойлер и дори щори. Сред бутоните се откриват обикновен, сериен, девиаторен (единичен и двоен), кръстат, ключ-карта и димер за регулация на интензивността на работната енергия.

Механизмите са проектирани в бледи разцветки, и като прекрасна имитация на светла и тъмна дървесина. В голяма част от тях, работният режим е обозначен със светлинна индикация. Селекцията ключове съдържа всички необходими компоненти за контрол на осветление и други няколко типа електроинсталации в битови и промишлени сгради.

Осигурете постоянно и безопасно електричество

Разделът ни предлага и единични и двойни контакти Шуко – открити и с капак. Тоководящите устройства са налични с UPS защити и защита за деца –специално покритие на полюсните отвори. Визията им също е изключително разнообразна и придава стил на всеки интериор, а материалът позволява и инсталиране в открити пространства.

Единични, двойни и тройни розетки за TV, комбинирана TV-РАДИО-САT. мрежа, компютър и телефон се срещат в същата пъстра селекция от цветове и нюанси. Изберете крайна или преходна розетка с естетичен вид, която ще оцвети най-ефектно пространството в стаята около вас. Не забравяйте да добавите и едномодулна или многомодулна рамка към механизмите, за да създадете завършен акцент.Ред:

© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart