Niloe РамкиРед:Рамката за осветителни тела е компонент за фиксация, но и декорация. Тя създава основният визуален акцент при електрифициращите компоненти за стена и в зависимост от материалът, може да добави стил към интериора, или да развали ефектът на скъпа и стилна облицовка. Рамковите компоненти се монтират след инсталацията на електрически ключове и контакти, което позволява изборът на подходяща разцветка и дизайн, съобразени с компонентите и с интериора.

Защо ни е необходима качествена рамка за ел.ключ и контакт

E-osvetlenie представя категория рамки от серия Niloe на Legrand, открояващи се с прецизна изработка и ефектен дизайн. Френският производител залага на качеството на подбраните материали, за да изработи аксесоари за електрозахранване с класическа функционалност и стил. Освен в механизмът за ръчно управление и електрическите контакти тип Шуко, традицията е илюстрирана в лицето на декоративните ограждащи компоненти.

Рамките Нилое са проектирани като ефектен моноблоков ограничител. Елегантни и стилни, те осигуряват защита за електрификационните механизми и едновременно подобряват визуалната концепция на пространството. Декоративните ограничители са завършващ компонент, чрез който механизмите за управление на ел. консуматори се превръщат в интериорен акцент.

Детайлите са от значение в обзавеждането, а рамковите аксесоари с френска елегантност са елегантен детайл, който подчертава предимствата на всеки тип облицовка. Практичните ползи от монтажът им са няколко: те предпазват компонентите за токоподаване, и прикриват успешно дребни несъвършенства по стените.

Ограничение за единичен механизъм и за конфигурация от механизми

Категорията предлага декоративни рамки за един компонент и многомодулни конфигурации, с оптимален капацитет 5 ел. компонента. Продуктите са изработени от висококачествен материал с плътност, достатъчна за устойчивост спрямо всякакви въздействия.

Производителят ги предлага в стилни и дискретни разцветки, в няколко нюанса на бял и кремав цвят. Моноблоковата конструкция им придава вид на ефектен дизайнерски аксесоар, и същевременно ги предпазва от рискове като счупване, разлепване и разхлабване на сглобка. Те позволяват хоризонтален и вертикален монтаж на електрификационни части.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart