Niloe МеханизъмРед:E-osvetlenie представя селекция висококачествени тоководящи механизми от серия Niloe на френският производител Legrand. Във векът, когато електрификацията е един от факторите в изграждането на “интелигентен“ дом, а електрификационните компоненти са “украсени” с множество подобрения и допълнителни функции, френската компания залага на традиционният дизайн.

Аксесоари за електрифициране с модерен стил и отлични функции

Токоподаващите прибори в селекцията са с класическа конструкция и безотказна функционалност. Представената серия съдържа разнообразие от електрически ключове и контакти, проектирани за нуждите на всеки тип електроинсталация. Сред продуктите се откриват ключ тип бутон, ключове сх.1, серийни и девиаторни модели, които предлагат различни начини на включване на електрозахранването, чрез традиционният механичен натиск. Категорията предоставя възможност за контрол върху отделно осветително тяло и конфигурация осветителни тела.

Електрическите контакти Niloe са стандартен модел Шуко, с 15 мм.-ово двуполюсно гнездо и две контактни клеми в горната и долната част на гнездото. Продуктите са едногнезден и вертикално проектиран двугнезден модел, за потребностите на различните типове електроинсталации.

Категорията на Legrand осигурява начин за управление на светлината чрез здрави механизми, устойчиви на механични, топлинни и химични въздействия. Те са изработени от полипропилен – полимерна пластмаса с висока твърдост и гъвкавост, която същевременно изглежда достатъчно атрактивна, за да създаде декоративен ефект.

Пластмасата е с красиво гланцово и матово покритие, което не се надрасква и е защитено от твърди частици с размер над 12 мм. (IP20). Потребителите имат възможност да си ги доставят в елегантни семпли цветове – бял и нюанс на цвят крем. Механизмите са представени в готова за монтаж дизайн. Визията им  се разчупва с красива декоративна рамка от друга селекция продукти в магазинът.

Осветителните тела осигуряват изкуствена светлина само с достатъчно качествени компоненти за електрификация. Осигурете си атрактивни френски продукти за достъп до ел.енергия, с устойчива конструкция, която не налага необходимост от честа подмяна. Управлението на осветлението може да е лесно, приятно и да изглежда ефектно, ако изберете доказаното качество сред производителите.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart