Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Ключове и КонтактиФилтрирай по категория

Покажи:
Ред:

Наред с пълния набор от осветителни тела, лампи и електроматериали, ние от E-osvetlenie.eu ви предлагаме широка гама електрически ключове и контакти на максимално изгодни цени. В категорията са представени последните разработки на водещи производители като: EL-BI, Makel, Legrand, Schneider и Atra, с което гарантираме пълно потребителско удовлетворение.

Съвети за правилен избор

Погрижили сме се да предоставим оптимален избор от ключове и контакти с различни технически параметри и визия, така че да удовлетворим всяко клиентско изискване относно индивидуалните особености на електрическата инсталация. Предоставен е оптимален набор от филтри, чрез които да селектирате продуктите на база марка, вид, цвят и цена.

Функциите на електрическия ключ непрекъснато се увеличават, за да бъде възможно с негова помощ да се управляват много повече технически елементи на модерния дом, включително щори с електрическо задвижване. На какво ще заложите зависи от личния ви вкус и от особеностите на осветителната ви система – единичен, девиаторен, с опция за димиране и т.н.

От естетическа гледна точка, е важно да осигурите розетките, към които ще свържете новите ключове, както и контактите още по време на строителните /ремонтните работи. Това е и моментът, в който ще се изпълни цялостното окабеляване. Впоследствие е лесно да се добавят ключовете, които в голямата си част имат стандартна конструкция, съвместима техническите отвори за тях.

Броят на контакти и ключове също трябва да е прецизно съобразен с ежедневните нужди, и преди всичко с предназначението на помещението. По правило в спалнята нуждата от устройства за управление на осветлението е най-малка, но съвсем различно стоят нещата в хола, дневната и най-вече в кухнята.

В кухнята вероятно са нужни най-много ел контакти, затова техните цени са от значение за купувача. В никакъв случай обаче не бива да се прави компромис с тяхното качество за сметка на цената, защото чрез тях се захранва голяма част от кухненското оборудване. Някои от домакинските уреди са сериозни консуматори на електричество и могат да натоварят опасно инсталацията, ако контактите са с лошо качество, неподходящи за целта и не могат да работят дълго на висока мощност.

Препоръчваме да осигурите специален контакт с ключ за захранване на готварската печка, бойлера, пералнята и съдомиялната машина. Днес в много домакинства се залага на многомодулните рамки с различен брой гнезда, така че едновременно да могат да се използват множество битови уреди и електрически устройства. С мултимодулната композиция се постига идеална комбинация от естетика и функционалност.

Значително са повишени и свойствата на съвременните ел ключове. С тяхна помощ вече е възможно прецизно и поетапно командване на осветлението в дадено помещение. С един ключ за осветление могат да се управляват няколко броя осветителни тела поединично и на групи чрез контролиране на самостоятелен токов кръг.

Димиращият ключ за лампа (димер), ви позволява да регулирате силата на светлината, за да си осигурите приятно приглушена или по-ярка светлина във всеки отделен момент. С него се оптимизират разходите за електроенергия, затова първоначалната инвестиция е напълно оправдана. Технологиите, разработени от марката Шнайдер включват и дистанционно управление на ключовете за осветление посредством радиосигнал.

Заслужава си да вложите средства в интелигентните ел ключове и контакти на престижни марки като Schneider Electric, защото с тях се постига лекота в управлението на множество осветителни тела и уреди, използвани в домакинството. Контактите с предпазващи капаци ви дават допълнителна сигурност в помещения с висока влажност и запрашеност като бани, гаражи и мазета.

Предвид изключително стилните течения в съвременния интериор, е важно и на каква визия ще заложите при избора на въпросните елементи. Вече не е толкова трудно да се сдобиете с луксозни ключове и контакти на водещи производители, защото цените им са напълно съобразени с възможностите на съвременния потребител.

Ключовете от серия Sedna на Шнайдер, например, ще ви пленят със стилния си ергономичен дизайн. Профилите им са ултра тънки – само 8 мм, за да се постигне максимален синхрон между тях и околната обстановка. Имат дискретно, но супер функционално присъствие. Благодарение на светлинните им индикатори ще ги намирате лесно в тъмното, а като бонус ще оптимизирате разхода на електрическа енергия.

Масово използвани в страната ни, а и в болшинството страни по света са електрическите контакти за вграждане. Скритият монтаж има значение както за естетиката в дома, така и за пълната безопасност на неговите обитатели. Окабеляването остава скрито в стената, защото конзолата, към която се прикрепя тялото на контакта е положена още на етап изграждане на стенната мазилка.

Изберете високото качество на достъпна цена

Ключовете и контактите за дома, които ще срещнете в каталога ни се отличават от всичко, предлагано на родния пазар с бляскавата си визия, ергономичен дизайн и функционалност. Дело на водещи марки, те са предназначени за дългосрочна и напълно безопасна работа. Ключовете ни включват всички разновидности – единични, серийни, девиаторни и димери.

При контактите изборът също е огромен. Разполагаме с: единични, двойни, открити, с капак, тип моноблок, трифазен силов контакт; телефонни, компютърни и TV розетки. Много лесно ще ви бъде да комбинирате различните елементи (ключ и контакт), избирайки модели от една и съща серия на даден производител. При нас ще откриете солиден асортимент от продукти, изгодни цени и максимално удобен начин да ги закупите.