ᐉ ЩЕКЕР ЧЕРЕН, 16 А, 250 VAC на топ цена — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


ЩЕКЕР ЧЕРЕН, 16 А, 250 VAC

ЩЕКЕР ЧЕРЕН, 16 А, 250 VAC

Код на продукта: ЩЕКЕР ЧЕРЕН, 16 А, 250 VAC
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 5,00 лв.
Кол-во: +
-

Тип: щекер, монофазен
Конектор: женски
Номинално напрежение: 250 VAC
Максимален ток: 16 A
Материал: бакелит/порцелан
Особености: с гумен маншон
Цвят: черен
Габаритни размери: 101 х 36 mm
Употреба: за скари
Прозиводител: България

Предлагаме монофазен щекер, намиращ приложение в захранването на електрически скари и други битови електроуреди, използващи този вид щепселно захранване. Продуктът е българско производство, което е гаранция за високото му качество и пълна безопасност в периода на експлоатация. При нас в E-osvetlenie.eu той се предлага на невероятно ниска цена с възможност за бърза и лесна покупка от всяка точка на страната.

Характеристики и принцип на работа

Щекерът е пригоден за използване в монофазни токови инсталации. Той изпълнява ролята на щепсел, посредством който става свързването на електрическия уред в ел инсталацията. Това е стандартен модел с женски тип конектор с номинално напрежение 250 VAC и максимален ток 16А. Габаритните му размери са 101 х 36мм.

Елементът е изработен от материали, устойчиви на голямо температурно натоварване – бакелит и порцелан. Добавен е гумен маншон на извода за кабела, който да предпазва проводника от прегъване и да ограничи проникването на влага и твърди частици във вътрешността на кутията.

Щекерите са разновидност на щепселната кутия. Тяхната функция е да спомогнат за временно присъединяване на компактни и преносими уреди към електрическата инсталация. Стандартният щекер, като елемент за захранване на уредите от електрическата инсталация се състои от кабел и щепсел за включване в електрически контакт.

В конкретния случай щепселът е токовземащо, а щепселната кутия (щекер) е токоотдаващо електроинсталационно изделие. Към щекера се свързва токопроводящ гъвкав шнур и щепсел за включване в контакта, свързан със стабилната инсталация. Използва се основно за захранване на уреди с неголеми мощности в домакинството, като се включва към контактните щифтове на преносимите електрически уреди – ютии, кафеварки, скари, чайници и др.

Щекерите обикновено се произвеждат с различна форма на пластмасовото тяло, но контактното включващо порцеланово тяло е стандартно и еднакво за различните модели. В него са вградени двуполюсните тоководещи пластини и заземителна пластина. Електрическият елемент е произведен съобразно утвърдените индустриални стандарти.

Щепселите и щепселните кутии, произвеждани в България следват европейския стандарт за щепселните кутии за променлив ток от тип Шуко, официално определен в стандарт CEE 7/4, или известен още като „Тип F“. Продуктът, представен в този раздел  на продуктовия ни каталог е с универсално приложение - главно в бита.

От специализирания ни онлайн магазин можете да закупите висококачествен монофазен щекер с женски тип на конектора, българско производство. Предлагаме го на изключително достъпна цена, като част от богатия ни асортимент с резервни части за битови уреди и електроматериали. Можем да предоставим също подходящ кабел за окомплектоване на въпросния елемент.

Възможността да изпълним крупни поръчки, ни прави подходящ снабдител за оторизирани сервизи и ателиета за ремонт и поддръжка на домакински електроуреди.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Сходни артикули (18)

Лесна поръчка

ЩЕКЕР ЧЕРЕН, 16 А, 250 VAC × 1 бр.

Цена: 5,00 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart