ᐉ ТЕРМОСТАТ, БИМЕТАЛЕН, KSD-301A, 70°C, NO, 10A/250VAC на топ цена — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


ТЕРМОСТАТ, БИМЕТАЛЕН, KSD-301A, 70°C, NO, 10A/250VAC
ТЕРМОСТАТ, БИМЕТАЛЕН, KSD-301A, 70°C, NO, 10A/250VAC

ТЕРМОСТАТ, БИМЕТАЛЕН, KSD-301A, 70°C, NO, 10A/250VAC

Код на продукта: KSD-301A
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 5,50 лв.
Кол-во: +
-

Термостат

 

 • модел - KSD-301А;
 • вид - биметален, автоматично възстановяем;
 • температура на включване - 70 °C  +/- 3 °C;
 • температура на възстановяване - 55 °C;
 • конфигурация на контактите - SPST - NO; 
 • товароспособност на контактите - 10 A / 250 VAC; 
 • материал на корпуса - бакелит;
 • диаметър на корпуса - Ф 16 mm;
 • изводи - 2 x 6.3 mm авто пера;
 • разположение на изводите - аксиални;
 • монтаж - подвижна гривна.

Е-Osvetlenie.eu, ви предлага биметален термостат с температура на изключване 70 °C, един нормално отворен контакт (NO) и с товароспособност 10 А / 250 VAC. Продуктът представлява елемент на термичната защита на битовите електроуреди, без които тяхната ефективност и безопасната им работа не биха били възможни. Модел KSD-301A е с гарантирано качество от марката VEMARK.

Характеристики на продукта

Предназначението на термостата е да поддържа постоянна температура в битовите електрически уреди. Конструкцията му е сравнително проста и се състои основно от датчик и регулатор. Датчикът регистрира промените в температурата на корпуса, а регулаторът ги възстановява до желаните параметри.

Принципът на работа на терморегулиращите устройства е максимално опростен. При надвишаване на допустимите температурни граници, термостатът се изключва и след достигане на по-ниски от зададените стойности се включва отново. При механизмът представен тук допустимата граница на изключване е 70 °C, а температурата на възстановяване е 55°C.

Характерно за биметалните термостати е автоматичното възстановяване. Конкретната разработка е с изводи тип авто пера с аксиално разположение. Конфигурацията на контактите е един нормално отворен контакт (SPST)- NO. Корпусът на термостат, биметален модел KSD-301А, е изработен от бакелит – материал, добре познат с високата си температуроустойчивост.

Диаметърът на корпуса на устройството е 16мм, което го прави широко приложим в голяма част от уредите, използвани в бита, включително отоплителните електрически разработки, като вентилаторни печки, маслени радиатори, конвектори и др. Терморегулаторът се монтира посредством подвижна гривна.

Ние ви предлагаме терморегулиращо устройство с висок коефициент на полезно действие и дълъг експлоатационен живот. Предвид колебанията в електропреносната мрежа, термостатите, използвани от домашната техника могат внезапно да излязат от строя. За да избегнете фатални повреди поради прегряване, всеки такъв уред в дома ви следва да бъде снабден и с механизъм за термична защита – изключвател.

Препоръчваме да възложите избора и монтажа на терморегулиращ елемент за домакинските ви уреди на квалифициран специалист - електротехник. Онлайн магазин E-osvetlenie не носи отговорност за повреда на закупените електроматериали в случай на неправилно инсталиране и използване.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

ТЕРМОСТАТ, БИМЕТАЛЕН, KSD-301A, 70°C, NO, 10A/250VAC × 1 бр.

Цена: 5,50 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart