Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


Терморегулатор за хладилник – K59-L1102

Терморегулатор за хладилник – K59-L1102

Код на продукта: 010011
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 10,34 лв. 9,31 лв.
Кол-во: +
-

Терморегулатор за хладилник  – K59-L1102

Температура:

Cold in  +3.50C

Cold out  -260C до -110C

250V 6A 50/60Hz

№: 010011

Терморегулатор за хладилник К59 – L1102 принадлежи към групата на устройствата за термична защита. В e-osvetlenie.eu ще го откриете на най-достъпна цена, придружен с необходимите документи за съответствие, произход и гаранция. В нашия онлайн магазин за осветление и електроматериали ще откриете висококачествени резервни части за всички съвременни битови уреди.

Характеристики

Терморегулаторните устройства от механичен тип се делят на два вида – биметални и капилярни, в зависимост от метода, използван за отчитане на околната температура. Модел К59, представен тук е капилярен тип терморегулатор за хладилник, което означава, че за измерване използва потопяема сонда, оборудвана с капилярно жило или външна спирала-осезател.

Термостатите тип капилярни се отличават с висока прецизност (измерване с точност до 1 градус) и широк диапазон на измерваните температури. Моделът, който ви предлагаме е с температура на регулиране от -25°C до + 3 °C., един нормално затворен (NC) и един нормално отворен контакт (NO), с товароспособност 6 A / 250 VAC.

Не всички терморегулатори за хладилници са оборудвани с регулиращ температурата детайл (ключ), но термостатът, предлаган от нас е напълно оборудван с всички необходими компоненти. В комбинация с изгодната му цена, фактът, че няма да се налага да търсите допълнително останалите технически компоненти, нужни за непосредствена експлоатация, прави нашето предложение още по-изкушаващо.

Предлагаме ви електронен терморегулатор за хладилник, фризер и всички видове охладителна техника с работен, температурен диапазон от - 25 °C до + 3 °C. Точността на измерване на конкретното устройство за термична защита е  +/- 2 °C. Това означава, че за да се изключи контактната система на електрическата верига външните температурни стойности няма да се различават значително от предварително зададените.

Капилярният термостат за хладилник К59 използва SPDT - NO + NC контактна система, чиято товароспособност е 6 A / 250 VAC. Диаметърът на контактната част на сондата е ф 2 x 15 мм, а нейната обща дължина е 2000 мм. Размерът на оста е: диаметър: ф 6 mm и дължина 12 mm. Изводите са тип пера с размер: 6.3 x 10 mm. Габаритният размер на устройството е: 28.5 x 45 x 28.5 mm.

Приложение

Приложението на термостата в съвременната хладилна, и изобщо битова охлаждаща и загряваща техника е огромно. На практика различните видове уреди не биха могли да функционират нормално без този специфичен технически компонент. Ако хладилникът ви е спрял да охлажда или пък преохлажда до образуване на лед по вътрешните стени на камерата му, значи е време да потърсите нов, съвместим термостат за хладилник на изгодна цена.

Препоръчваме ви да изберете електронен вариант с базови защити и вграден прекъсвач на електрозахранването. За радост на многобройните ни клиенти бързаме да уточним, че терморегулаторът е достъпна и лесно заменяема резервна част, която всеки техник може да смени за броени минути. При конкретния модел се изпълнява панелен монтаж посредством гайка.

Предназначението на механичния термостат за хладилник е да регулира температурата на въздуха в хладилната камера. Макар и компактно устройство, конструкцията му е сравнително сложна. Температурният регулатор представлява корпус с вътрешни превключващи контакти, силфон с мембрана и тръба с течност, излизаща от нея, която е всъщност самият температурен сензор.

Принципът на работа на термостатите в охладителната техника също не е съвсем прост. Охлаждащата течност се изпомпва в тръбата, подобно на тази в хладилната система. Течността е вид газ, чиито физически свойства правят възможно температурата на средата, в която се намира да въздейства на неговото налягане.

Когато температурните стойности на околната среда се променят, газът се свива или разширява, като по този начин засяга чувствителната мембрана, която е механично свързана с контактите. Въпросната тръба, бивайки вид сензор се притиска към изпарителната плоча и задейства прекъсване на контактната система на електрическата верига, като по този начин поддържа предварително зададените градуси в хладилната част.

Терморелето, предлагано от нас е с вид на контактите 6-4 NO (Normal Open) и NC (Normal Closed), които са нормално отворени/затворени с повишаване на температурата. Налични са и допълнителни нормално отворени и затворени контакти 6-3 , използвани за принудително изключване на охлаждащия битов уред. Подобна схема на свързване с еднакво номериране на контактите следват релетата модел: K-59, K-56 и TAM-112.

Покупката на качествен, прецизен и надежден електронен термостат за хладилник не е проблем, благодарение на глобалната мрежа и осезаемото присъствие на нашия онлайн магазин в нея. Препоръчваме да поверите задачата по смяна на устройството в ръцете на опитен специалист, защото хладилната техника е значително по-фина и специфична, различна от болшинството електроуреди, използвани в съвременния живот.

Разгледайте още: терморегулатори

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

Терморегулатор за хладилник – K59-L1102 × 1 бр.

Цена: 9,31 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart