ᐉ Термозащити капилярни — E-Osvetlenie


Ред:Термозащитата е компонент, осигуряващ автоматично изключване на електроуред, чийто терморегулатор е временно неработещ. Компонентът се активизира при регистриране на подобна повреда. Той се инсталира в най-голям процент в хладилници и бойлери от стандартен тип, в които предоставя сигурност против пренапрежение и токови инциденти.

Капилярен ограничител на токоподаването

Категория E-osvetlenie разполага с термозащити с капилярна функция. Механизмите са предназначени предимно за тип бойлер, който изключва функциите си при 96 °С. Конструкциите са проектирани като блок със сонда и спирала от метална сплав, която осъществява директен контакт чрез накрайникът си – капилярна тръбичка.

Термичните защити са създадени като потопяеми терморегулатори. Кутията-блок е с двойка контакти – отворен и затворен. Потопяемата сонда се монтира в гилза.  Важно условие за функционалността им е посочената температура на активиране и на спиране на захранването, както и дължината на контактната капилярка.

В селекцията са представени компоненти с диапазон 90-96 °C +/- 10 °C. Изключително широката температурна амплитуда означава устойчиви материали на изработка. Те обикновено имат топлоизолационни свойства, а накрайниците са от месинг или мед – медта е известна с мощните си проводникови качества.

Функция

Термозащитите се свързват към термонагреватели, за да идентифицират възможно най-бързо и точно затоплянето, което в един момент трябва да прекъснат. Номиналният капацитет на нагревателят е норма и за този компонент.

Терморегулаторът, чрез който се настройва температурната граница, също е инсталиран в близост. Така трите вида части кореспондират по оптимален начин, за осигуряване на автоматичното изключване, след достигане на достатъчно нагряване. Нашите предложения са с възможност за ръчно възстановяване, което удължава функционалността и експлоатацията им.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart