Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


Термо защита – 2P

Термозащита за бойлер, двуполюсна - 75ºС

Код на продукта: 07056
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 5,67 лв. 5,39 лв.
Кол-во: +
-

Термозащита / термоограничител без възстановяване - двоен (ТОБС-Д)

Термоограничителят предпазва бойлера от прегряване в случай на повреда на термерегулатора. Той изключва електрическата верига (фаза и нула) на уреда при достигане на определена стойност на температурата.

Термозащита за бойлер, двуполюсна - характеристики:

  • Тип: двуполюсна
  • Номинален ток: 16A
  • Захранване: 250V
  • Честота: 50Hz
  • Температурна настройка: 75°С
  • Точност на температурна настройка: ±5°С
  • Габаритен размер на корпуса: 38 x 25 x 16.5mm

Произход: България

Двуполюсна термозащита за бойлер с температурна настройка 75°С. Компонент с високо качество, произведен в България, отговарящ на БДС и общовалидните европейски стандарти за качество и безопасност на електротехническите материали. Е-osvetlenie.eu ви предлага богат набор от резервни части за почти всички видове битови уреди.

Приложение и свойства

Устройството за термична защита представлява авариен механизъм, който прекъсва електрическата верига в случай на прегряване. За прегряване, що се касае до бойлерите, можем да говорим, когато температурните стойности надхвърлят фабрично зададените параметри. За поддържането на постоянни стойности се грижи терморелето, но когато, поради повреда то не може да изпълни основната си функция, се активира защитата.

Защитите за бойлери биват еднополюсни и двуполюсни. Конкретният компонент, представен в тази секция на продуктовия ни каталог е от типа двуполюсни защити. Това означава, че монтирането му става не само на фазата на електрическото захранване, но и на нулата. При надхвърляне на зададените параметри (в случая 75°С), защитата прекъсва и двата полюса.

Качеството на защитите се определя от точността на тяхната температурна настройка. В колкото по-малък времеви диапазон варира времето за реакция на прекъсвача, толкова по-висока е степента на безопасност на самия уред. При конкретния двуполюсен модел номиналната точност на температурната настройка е ±5°С.

Габаритният размер на термоограничителя е 38 x 25 x 16.5mm. Характерно за тази разработка е, че при включване на защитата не се налага ръчно възстановяване на нормалното състояние на ел веригата. Термозащитите биват ръчно възстановяеми и невъзстановяеми, като в първия случай след всяко аварийно прекъсване на захранването, потребителят е задължен ръчно да възстановява захранването на бойлера.

Препоръчваме на всички свои клиенти да не отлагат ремонта на бойлера, ако неколкократно се е стигнало до намеса на термоограничителя. В каталога ни ще откриете богат асортимент от терморегулатори (електронни и механични), с които да замените излезлия от строя компонент. В никакъв случай не пренебрегвайте важността на термичната защита за бойлери, и още при първите сигнали за повреда, потърсете квалифициран техник или сервиз.

Вижте също: термозащита за бойлер на изгодна цена.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

Термозащита за бойлер, двуполюсна - 75ºС × 1 бр.

Цена: 5,39 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart