ᐉ Разклонител с кабел на топ цена — E-Osvetlenie


Ред:Разклонителите са задължителен компонент срез аксесоарите за електрозахранване. Те са начинът за свръзка на електроуред от всякакъв тип с централната електропреносна мрежа. Разклонителят е съставен от изолационен материал и определен брой тоководящи гнезда с метални полюсни гнезда.

Разклонители – основен компонент от съвременният дом

Електричеството е ръководещият почти всички съвременни действия ресурс. Във всеки дом присъстват поне няколко прибори от този тип, които организират електрозахранването по удобен начин. Трудното директно свързване на електроуредите с мрежата налага появата на тези помощни приспособления. Благодарение на тях извършваме определено действие чрез уред, захранван от електрически ток. Окабеляването е основен аксесоар, който осъществява споменатата свръзка.

E-Osvetlenie представя селекция разклонител с кабел, които улесняват неколкократно действията ни в домакинството, работата с офис инструменти, готварски уреди и всяка друга електрически зависима система. В нея присъстват приспособления според необходимостите на всяко захранване, с различна дължина, вид, брой и конструкция на гнездо. Кабелът, свързващ прибора с електропреносната мрежа и най-важният аксесоар към него, е със стандартно сечение и с размер, отговарящ на разнообразни критерии спрямо пространствената площ.

Удобен дизайн, функционалност и защита

Сред моделите са налични малки ел разклонители двойка и тройка, както и по-удължени варианти с 5,6, 8 и 10 гнезда. Потребителите избират между стандартен корпус и тип пирамида, и сечение на гнездата 3х1.5 mm2. Изборът между продукт с 2 или 3 електропроводящи контактни отвори или масивният 10-гнезден модел зависи от предназначението и местоположението му. Пространствата с по-голям процент електрооборудване изискват и повече захранващи приспособления, които са с дълго окабеляване – до 6 м.

Уредите с голям брой контакти са отлично защитени от пренатоварване и токови инциденти. Някои от тях имат удобен добавен ключ, който прекъсва електроподаването директно от разклонителите, без да е необходимо централното му изключване. Продуктите са изработени от устойчив PVC материал с отлични изолационни свойства и метални контактни свръзки, осигуряващи бърз контакт с електрозахранването.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart