ᐉ Разклонител без кабел на топ цена — E-Osvetlenie


Ред:Връзката с електрозахранването – основният източник на топлина, светлина, вече се осъществява чрез все по-интелигентни решения в управлението на електропреносната връзка. Едно от тях е подвижният разклонител без кабел, предназначен за монтаж върху стена. Безкабелният разклонител спестяват неудобствата от досадното окабеляване, които понякога се превръщат дори в здравословен риск. Той е удобна алтернатива, чрез която се управляват също толкова голям брой електрически уреди.

Разклонители без кабели с разнообразен дизайн и висока функционалност

В E-Osvetlenie представя селекция безкабелни разклонители с различна конструкция, брой гнезда и начин на токоподаване. Относно визуалните характеристики се различават овални, полуовални, полуцилиндрични и пирамидални конструкции, а от цветовете се откриват черен, бял и сив нюанс. Гнездата съответно са напълно открити или с предпазен ограничител при цилиндричните модели.

Различните материали на продуктите осигуряват еднакво ниво на топлоизолация и защита от токови инциденти, заедно с разнообразните предимства на всеки материал – PVC, бакелит, пластмаса, и гумирано покритие със защитни функции. Материалите са удароустойчиви и с висок рейтинг на водоустойчивост, което им осигурява приложение на открито и закрито, и гарантира сигурност.

Налични са 2-6 гнездни видове, за удовлетворяване на потребностите от електричество в различни условия. Контактните клеми осъществяват бърза връзка чрез цинково и месингово съдържание.

Сред разклонителите присъстват модели за свързване на монофазни уреди, както и модули за комбинирани консуматори – монофазни и трифазни. Последните са различен номинален ток за всеки от гнездата и осигуряват изключително удобна свръзка с електричество.

Без досадни кабели и опасност от токов удар

Присъствието на кабели винаги крие риск от прекъсване на тези продукти по сечението им, което понякога застрашава здравето и дори животът на потребителите. Продуктите в категорията, предназначени за стенна инсталация, са лишени от този риск и едновременно с това са удобен начин за получаване на електрозахранване.

От дизайнерска гледна точка, видът на селектираните модели е доста по-атрактивен от стандартните им алтернативи. Присъствието им е като декорация върху стената, чиито разцветки може да се съобразят с тези на контактният уред.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart