ᐉ Ел разклонителни на топ цени, разклонител със защита от пренапрежение и токов удар — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Категория ел разклонители и удължители включва богата гама предложения от тези най-важни за електрозахранването компоненти. Те осигуряват връзка с стенните електрически контакти от отдалечени точки на интериор и открити пространства, чрез кабел с различна дължина.

Разклонителите – незаменим компонент от електрификацията

Използването на разклонител се налага в почти всяко пространство с електропреносна мрежа. Причината е, че битовите и електроуреди и офис техниката, рядко откриват достатъчно ел. контакти в помещение, за да функционират заедно. Разклонителят позволява ефективната едновременна работа на множество ел. уреди, без опасност от пренатоварване на устройството и смущения в електроинсталацията. Качеството, което улеснява продуктивността, а и почивката в ежедневието.

Искате всички необходими за комфортът ви уреди да ви бъдат на ръка разстояние, отлично функциониращи? Модерните разклонители са проектирани за по-дълготрайно и лесно управляемо удобство, при което ролята на човекът е ограничена до натискане на бутон от дистанционно управление.

В E-osvetlenie се предлагат висококачествени и разнообразни продукти с изключително достъпна за разклонител цена. Сред тях се откриват стандартни съоръжения с кабел, но и безкабелни устройства, разклонители за монтаж в контакт, както и удължители 5-50 м. Защото удобството никога не е достатъчно близо до нас, особено когато сме изморени след тежък ден.

Кабелни и безкабелни устройства с обезопасен корпус

В магазинът се предлага богата гама модели кабелен и безкабелен разклонител със защита от пренатоварване. Моделите са стандартен, полуовален, полуцилиндричен или пирамида корпус с различен брой гнезда тип шуко.

Материалът на изработка е пластмаса, бакелит и PVC, устойчиви срещу механични влияния. Някои от тях са с гумирана удароустойчива повърхност и гарантират дългосрочна експлоатация, а най-усъвършенстваните модели са с рейтинг за водоустойчивост.

Безкабелни

Разклонители със защити от пренапрежение и токов удар, адаптирани според различните пикове на електроинсталацията и климатичните условия, са гаранция за дълготрайна експлоатация, но и за целостта на електроинсталацията в рамките на дома, и личната безопасност на потребителите. Затова съвременните производители създават модели, проектирани срещу всички климатични и електрификационни условия, които могат да превишат електропреносният капацитет на устройството и застрашават здравето.

Съвременният разклонител с предпазител е интелигентно решение, което не се отразява на цената на продуктът, а същевременно носи сигурност при функционирането на всякакъв тип уреди. Селекцията на E-osvetlenie предлага продукти с изключително изгодни за разклонител със защита цена, създадени от най-известните производители в сферата.

Безкабелните модели са компактни и лесно преносими, пренасят се изключително лесно дори и в дамска чанта, така че където и да се озовете, можете да използвате няколко устройства, функциониращи с помощта на електропреносна мрежа. Единствената им особеност е, че те трябва да са разположени в близост до стенните контакти, ако електроуредите не са оборудвани с достатъчно дълъг кабел, който да осигури свръзка с мрежата. Сред цветовете са налични бял и черен цвят.

Освен компактен 2- и 3-гнездов разклонител с защити, селекцията представя и 4-10-гнездни устройства, с достатъчен капацитет за битови електроуреди и разнообразна офис техника на голямо домакинство и офис кабинет. Гнездата тип шуко са с тоководящи жила 3х1.5 mm2/ 2.5 mm2., изработени от известни с качествата си метални сплави като цинк и месинг, които откриват широко приложение в изработката на електрифициращи компоненти и анодна защита.

С кабел

Категорията предлага и разклонител със защити от токов удар и пренапрежение, с кабел с различна дължина. Кабелната свръзка предлага активност във всяка точка от интериор и в открити пространства, при съоръженията с рейтинг за водоустойчивост.

Въпреки неудобствата, с които е известно окабеляването, то е предимство при разклонителите с единичен кабел, които осигуряват по-удобен достъп до електричество от безкабелната им алтернатива. Този тип е най-удобният за токоподаване, тъй като не налага допълнително закупуване на кабели. Моделите в E-osvetlenie имат с 2-5 м. кабелен проводник, достатъчно дълъг за свръзка с отдалечени точки в помещение със стандартна квадратура.

Повечето продукти са оборудвани с ключ със светлинна индикация, който позволява ръчно прекъсване на токоподаването от самия разклонител. Двуцветната лампичка показва текущият работен режим и предотвратява рискът от инцидент при неизключена електроинсталация.

За контакт

В изборът на селекцията присъстват и разклонители-щепсели за контакт, които се включват директно към мрежата. Различните варианти са с 1-4 гнезда стандартен тип шуко с метални контактни клеми. Щепселът за включване към мрежата е от обратната страна на гнездата за връзка с електроуред.

В тази категория продукти присъстват модели за комбинирана работа с еднофазни (250 VAC) и трифазни консуматори (400 VAC). Те са прекрасен начин за съвместяване на устройства с напълно различен електрификационен капацитет.

Удължители

Когато електроуредите трябва да функционират в пространство с прекалено обширна площ, кабелният удължител с гнездо и щепсел осигурява пълноценна връзка с електропреносната мрежа. Магазинът предлага комплект кабелни проводници с дължина 3-20 м., с гнездо шуко за връзка с електроуред и щепсел за включване в контакт.

За индустриални заводи и съоръжения в открити пространства е особено подходящи кабелните проводници с дизайн макара, който съхранява кабел с голяма дължина и е оборудван с гнезда върху корпуса – открити или защитени с капак. Токопроводящите клеми са със сечение 3G1.5MM2, а дължината на кабелите е 10-50 м.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart