Безплатна доставка

При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти

14 дни право на връщане.

Проверка на пратката

Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка

Лесно и удобно!

Консумативи и ключове за печкиПокажи:
Ред:

Ключ за готварска печка е механизъм, чрез който се управляват стандартните модели на този електроуред. Повредата на такъв компонент ни лишава от възможността да управляваме нагряването на котлони и фурни, и определено влошава вкуса на ястията ни. Подмяната му се осъществява лесно, при познаване на моделът и марката на електроуредът за готвене. 

Детайли за ръчен контрол на печки

В категорията се откриват двуполюсни ключове за готварски печки 16 А. По-актуалните модели са със светещ индикатор, като сред тях са налични и конструкции с двоен корпус. Монтажът им е външен и протича в рамките на  минути, а материалът на изработка осигурява дълготрайна експлоатация. 

Селекцията предлага 2-9 тактови механизми за управление функциите на нагревателни плочи и фурна. Т.нар. тактове обозначават степените на загряване на уредът - 0-4,5,6,7,8 и т.н. Двутактовият модел е подходящ и за контрол върху нагряване на бойлер, докато пет-, седем и деветтактовите механизми са за модерен готварски електроуред за професионални цели - BEKO, ARISTON, BOSCH, BOMPANI, PHILIPS, MASTERCOOK, NEO, ДИПЛОМАТ, ЕЛДОМИНВЕСТ, CANDY и др. 

Продуктите са изработка на турски, български, италиански и немски производител (EGO). Корпусът е от качествен материал като порцелан, оста е с различна дължина и диаметър 6/4.6 мм. Там е предвиден и отвор за терморегулатор. 

Също изключително необходим компонент за контролиране на степени (градуси) е врътката за ръчно настройване на работните режими. Тя, както и степенните части за настройка на печка, още са част от конструкцията на тези електроуреди. 

Нашият раздел разполага с 5-степенни врътки за котлон и 4-степенен механизъм за режим на фурна. Те са изработени от бакелит, с размери Ф46 мм. копче и Ф6 мм. осев диаметър. Обозначенията са разграфени с 45° ъгъл, което осигурява прегледност и лесна манипулация.

Разгледайте още: резервни части за печки