ᐉ Нагреватели за готварска печка, долен нагревател за фурна — E-Osvetlenie


Ред:Нагревател за готварска печка е компонентът за термична обработка на ястия. В електроуред от стандартен тип са вградени три нагревателя с разнообразен размер, брой реотани и разположение. Конструкцията им също се различава, според марката и моделът. 

Повредата, дори и в един от тези компоненти, пречи на термообработката и съответно - влошава вкусовите качества на ястията. Подмяната му с подходящ фабричен заместник не бива да се отлага, за пълноценно възползване от всички предимства на фурната. 

Нагревателни устройства за богата селекция фурни 

Нагревателни прибори за фурна се разполагат в горната част и под дънната плоскост, и осигуряват ефективно цялостно изпичане. Грилът се използва за по-интензивно препичане, до получаване на коричка. Топлината, отделяна от тях, се разпространява равномерно чрез вентилатор в задната част на електроуредът. Вентилаторът отговаря за отвеждането на излишната топлина и едновременно участва в няколко режима на термообработка.

Категорията представя тръбни механизми за нагряване на различни модели печки:

  • Тип Gorenje;
  • MasterCook;
  • Luxell;
  • Терма и Neo;
  • Прав керамичен компонент Мечта;

Сред устройствата се откриват разнообразни модели на долни нагреватели за фурни, с единичен реотан за 1 кръг. Те са с различен работен капацитет, съобразно изискванията на съответните готварски електроуреди. В селекцията се открива висококачествен заместител на всеки повреден детайл, който осигурява работни функции със съвсем същият капацитет.

Селекцията представя и модели за парти грил, за препичане на месни и рибни деликатеси, сладкиши и различни печива за съвсем кратък срок. При дефект в някой от компонентите, добре е извършване на подмяна в по-кратък период.

Значението на нагревателят в долната част

Реотанът, вграден в дъното, запича ястията от долната страна. Както и останалите две устройства от този тип, в съвременните готварски уреди той работи в самостоятелен и комбиниран режим. В комбинация с вентилационният механизъм, той осигурява равномерно печене и задължителното порозовяване отдолу.

Печивата се обработват на няколко нива по този начин. Режимът е особено подходящ за термообработка на сладкиши, хляб и всички тестени изделия с набухвател. Долният нагревателен прибор за печки е ефективен и напълно самостоятелно, за печене на плодове, зеленчуци, ядки и др. 

Значението му за термичното обработване на продукти е огромно и затова, при симптом за дефект, като бавно загряване и недостатъчно изпечени продукти, разумното решение е колкото се може по-бърза замяна. В категорията ни ще откриете прекрасни заместители на изключително изгодни цени.

Разгледайте още: резервни части за готварски печки

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart