ᐉ Резервни части за готварски печки — E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Готварската печка е електроуред, който все още не можем да заменим с по-алтернативен и модерен начин за приготвяне на ястия. Тя е съвкупност от множество компоненти – основни и второстепенни, но повредата дори и на наглед незначителен детайл, блокира работата на целият уред. 

Нагревател

Нагревателят е най-важният сред множеството резервни компоненти за готварска печка, тъй като той осъществява функцията загряване до необходимата за готвене температура. Стандартните печки имат два или три нагревателя – на тавана на фурната, грил и под дъното. Те осигуряват равномерното запичане на ястие, а вграден вентилатор се грижи за циркулацията на горещият въздух.

Повредата във всяко от устройствата за нагряване, пречи на готварският процес и приготвянето на по-сложни печива е невъзможно. Подмяната е решение, но само при правилно подбран фабричен детайл. Той се различава при различните марки и модели на уредът.

В E-osvetlenie е организирана категория от тръбни нагреватели за горен и долен монтаж, както и традиционен парти грил. Предлаганите резервни части са за печки ТЕРМА, Luxell, MASTER COOK, Gorenje и др., с мощност 1200-1300 W. Параметрите им – дължина, ширина, диаметър на реотана и конструкция, се различават, но всички са изработени от материал, осигуряващ дълготрайна експлоатация. 

Използваният материали на изработка са керамика с метално покритие, обикновено мед, за най-бърз контакт с ел. инсталация. Компонентите за горната част са тръбен или V-образен, като V-моделът често е с два независими нагревателни реотана. Нагревателите тип сух, са предпочитани в уредите от съвременен тип, заради индиректното загряване, което съхранява електроуредът. Модерната резервна част за готварски печки от този тип се инсталира с монтажна планка и кабелни обувки. 

Ключ

Ключовете за селектиране на температура (градуси) на нагряване са друг първостепенен детайл, чрез който избираме подходящата степен за термообработка. В готварските електроуреди, детайлите за контрол на загряването са обвързани със светлинен индикатор, който обозначава нивото на топлина, зададено от терморегулаторът. Копчетата за регулиране на температурата се контролират ръчно.

В категорията ни са налични 2-9-тактови ключове, от висококачествен материал с дългосрочна функционалност. Конструкцията им е пригодена към различни модели готварски електроуреди. В селекцията са представени и механични копчета (врътки) с красив дизайн в черен и бял цвят, с които се извършва ръчното управление на топлината. Обозначенията им са поставени през 45-градусов ъгъл и са видими от отдалечено разстояние. Врътките са 5-степенни ( 0-5), с диаметър ф45 мм., от бакелит, и предназначени за монтаж в предната част на печката.

Виж още...


© 2014-2021 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart