ᐉ ЦЕНТРОБЕЖЕН ПРЕКЪСВАЧ, ГОЛЯМ ОТВОР Ф30/60х60, 220VAC, 15A

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


ЦЕНТРОБЕЖЕН ПРЕКЪСВАЧ, ГОЛЯМ ОТВОР Ф30/60х60, 220VAC, 15A

ЦЕНТРОБЕЖЕН ПРЕКЪСВАЧ, ГОЛЯМ ОТВОР Ф30/60х60, 220VAC, 15A

Код на продукта: ЦЕНТРОБЕЖЕН ПРЕКЪСВАЧ
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 16,10 лв.
Кол-во: +
-

Центробежният прекъсвач служи за комутиране на пусковата намотка в еднофазни асинхронни електродвигатели, неговото действие зависи от скоростта на въртене на ротора. Центробежният разединител отговаря на изискванията на OH 0971318-80. 

Центробежен прекъсвач 

  • модел - СВ20Ni;
  • номинално напрежение - 220 VAC;
  • номинален ток - 15 А;
  • номинална честота - 50Hz;
  • квадратен, бакелит;
  • отвор - ф30 mm;
  • 2 запоени извода х15 mm.

Предлагаме центробежен прекъсвач с голям отвор, при който диаметърът на отвора е 30мм. Висококачествен резервен компонент за електромотори с квадратна форма и корпус от бакелит с 2 запоени извода по 12мм. E-osvetlenie.eu, ви предлага богата гама електроматериали, включително съвместими електрически части за битови и индустриални уреди и ел. инсталации.

Предназначение и свойства

Центробежният прекъсвач принадлежи към групата на пусковите устройства и служи за комутиране на пусковата намотка в еднофазни асинхронни електродвигатели. Състои се от центробежна система с тежести и контактна система, която е нормално затворена (NC)при неподвижен ротор.

Контактът на контактната система е включен последователно на пусковата намотка и фазоизместващия елемент. При развъртане на ротора до определена честота на въртене, близка до критичната, контактите на центробежния прекъсвач се отварят и по този начин се прекъсва веригата на пусковата намотка.

Предимството на центробежния прекъсвач е, че моментът на изключване зависи само от честотата на въртене на ротора, което означава, че не се влияе от външни фактори. Недостатъци на въпросния вид пускови устройства са трудната настройка на честотите на включване и изключване, както и увеличаване габаритите на двигателя, нестабилност на настройката, нагаряне на контактите и по-ниска надеждност в сравнение с други видове прекъсвачи.

Центробежните  пускатели по правило се вграждат в монофазни електродвигатели с цел да прекъсне пусковата намотка ,когато се достигне определена скорост на въртене при пускане на електродвигателя.Те се състоят от две части - центробежен водач и центробежен изключвател. Монтират се на ротора на монофазен електродвигател, в комплект с центробежни тежести, които прекъсват електрическата връзка на монофазната намотка.

Центробежен пускател модел - СВ20Ni е с номинално напрежение - 220 VAC, номинален ток 15А и честота 50Hz. Препоръчваме да се информирате внимателно относно техническите параметри на изделията, защото дори малки отклонения компрометират работата на електрическите двигатели и цялостната безопасност на уредите, които задвижват.

Екипът ни е на разположение с информация за продуктите и препоръки относно избора на подходящи електроматериали.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

ЦЕНТРОБЕЖЕН ПРЕКЪСВАЧ, ГОЛЯМ ОТВОР Ф30/60х60, 220VAC, 15A × 1 бр.

Цена: 16,10 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2022 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart