ᐉ Центробежен изключвател /прекъсвач/ на топ цена — E-Osvetlenie


Ред:Центробежен изключвател присъства в електродвигателите с цел прекъсване на електрозахранването след стимулиране на необходимото движение (оборот) на роторът, за достигане на необходима работна активност. Той е проектиран с отвор и релейна контактна система, която при нормална работа на електрическата верига е затворена. След достигане номиналната честота на завъртане, контактите се отварят и така автоматично стопира пусковата роторна намотка. 

Функцията на прекъсвачът

Механизмът е предназначен за работа с монофазни асинхронни електромотори. Той регулира електроенергията от външен източник – обикновено, централната електропреносна мрежа, при ускорение до оптималната мощност, необходима за самостоятелно движение на двигателната част.

Процесът се извършва с помощта на токово реле. Релето се състои от намотка и контакти, които при подаване на електрически ток работят в затворен вариант, тип двуфазова електрическа верига. Сигналът за номинален роторен капацитет отваря контактите и едната фаза прекъсва. По този начин, електродвигателят е предпазен от пренапрежение и токови инциденти. Изключвателят реагира и спрямо всички изменения в честотата на подаваното напрежение.

Богата гама продукти за промяна в работата на ел.верига

E-osvetlenie представя категория от разнообразни модели центробежни прекъсвачи, предназначени за асинхронен електромотор. Продуктът е създаден спрямо изискванията на OH 0971318-80 и отговаря на всички изисквания за качество и безопасност. 

Конструкцията му представлява квадратен или кръгъл механизъм, с кръгли портове с определен диаметър, контактни пластини и прилежащи кабели за монтаж. Материалът на изработка е бакелит – синтетична пластмаса, използвана в голям брой електрифициращи компоненти, заради изолационните си свойства, устойчивостта на топлина и лесната си обработка. 

Селекцията представя механизми с различни размери на сечението на кръгът. Сред тях потребителите могат да подберат най-подходящите параметри за двигател. Присъствието на изключвателите не бива да се пренебрегва, тъй като те са единствените компоненти, които са напълно синхронизирани с роторната система, и осигурява защита от пренатоварване. Продуктите в магазина ни се предлагат на изключително изгодна стойност и са прекрасен фабричен заместник на оригиналните.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart