ᐉ Резервни части за домакински електроуреди и битова техника - магазин E-Osvetlenie


Филтрирай по категория

Ред:Разклонители и удължители: - с кабел; - без кабел; - за контакт; - макари

Щепсел, КуплонгЩепсел; - Куплонг

Телмична защита: - Термозащити капилярни; - Термостати и терморегулатори капилярни; - Термостати биметални.

Вентилатори : Cata C ; - MMotors JSC; - BVN

КондензаториПускови , Работни

Бойлери: - Нагреватели, - Фланци, - Уплътнители, - Управление; - Анодна защита

Печки: - Ключове, - Нагреватели

Хладилници:

Електромотори: - Изключватели

Телевизоби:  Букси

Битовите електроуреди са неизменна част от бита ни от поне столетие. Разнообразието сред тях става все по-голямо, а конструкцията на отделните продукти – все по-усложнена, което определя и голямото разнообразие от компоненти, включени във всеки.

Колко са важни компонентите за съвременният електроуред

Електроуредите днес са проектирани интелигентно, което означава мултифункционалност и съответно повече детайли в сглобката. Те функционират чрез взаимосвързана и синхронизирана работа на елементите. Това е едновременно предимство и недостатък – докато повредата на някои механични елементи може да бъде временно пренебрегната, дефекти в електронни и автоматизиращи детайли блокира работата на уредът.

Резервната част на съвременните електроуреди е незаменим компонент. Функционирането им след повреда е невъзможно без поставяне на идентичен фабричен заместител. Те работят с огромен брой приспособления, осигуряващи освен типичните функции и електрозахранване, защита от претоварване и токови инциденти, охладители, и прекъсване на захранването при необходимост.

Помощни фиксиращи компоненти за електроуреди

Магазин E-Osvetlenie представя богата селекция от резервни части за битова техника. Сред тях можете да откриете всички детайли за вашият бойлер, готварска печка и хладилник, терморегулатори, както и голям брой устройства за трансформиране на електронапрежение и за връзка с мрежата. Специална категория вентилатори с елегантен дизайн осигурява глътка свеж въздух или топлина, адаптирайки температурата в помещението по ваше желание, без значение от сезонните условия.

Повредата на битов уред не е проблем и източник на притеснения, когато разполагате с точните фабрични заместители и знаете къде да ги поставите. Дефектът в електропреносът е причинен предимно от изгорели кондензатори, а се избягва ефективно чрез присъствието на подходящи терморегулатори, които определят температурата на изключване при различни електрически прибори.

Тъй като кабелите са основен детайл за свръзката на устройствата, работещи чрез електрически ток, с електропреносната мрежа, свързващите компоненти са от основно значение за функционирането им. Електронният ни магазин за резервни компоненти за битови уреди разполага с пусков и работен кондензатор, капилярни термозащити, термостати и терморегулатори, кабелни и безкабелни разклонители, удължители за контакт тип стандартен и макара, които организират по-лесни и продуктивни битови дейности

Детайли за домакински уреди

Фабричната резервна част за домакински електроуреди са многобройни и сложно конструирани, а заместването им с продукти на различен производител е риск, който често води до липса на функционалност. Повредената част трябва да бъде подменена с точно същият детайл, за да се постигне сигурно възстановяване на работата й.

В магазинът ни се откриват пълен комплект аксесоари за електрически прибори от домакинството. Те се различават при отделните уреди, но разпознаването им е практично умение, което спестява много грешки и дори осигурява извършване на качествен самостоятелен ремонт.

Електрическият бойлер е изграден от нагревател, термореле с допълнителна термозащита за повече сигурност, и ключ. Тръбите за топла и студена вода, възвратно-изпускателен клапан, спирателен кран и допълнителни накрайници оформят водопроводната система на уредът. Категорията съдържа всички тези продукти, изработени от висококачествена метална сплав и PVC материал.

Готварската печка – най-значимият уред в кухнята, е съвкупност от електрически и механични/капацитивни приспособления за управление. Селекцията ни представя ел. нагреватели и ключове за класическа готварска фурна и парти грил, както и механични врътки за контрол на градусови режими.

Хладилникът се отличава със сложна електроинсталация от компресор, охладител, изпарител и често вентилатор, който охлажда термичното нагряване на самият уред. Той е изключително “капризно“ устройство, изискващо редовна поддръжка, тъй като занемаряването му води неминуемо до неспособност за охлаждане.

Виж още...


© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart