Кабелни скобиРед:Богат избор от кабелни скоби ще откриете сред електроматериалите, предлагани от онлайн магазин E-osvetlenie.eu. Те имат специално предназначение в изграждането на кабелни трасета водопроводни инсталации и всякакви механични приложения. Имат не само функционална, но и естетическа роля. Без скобите жилищната и изобщо сградната инсталация не би могла да предложи необходимата надеждност и дискретно присъствие.

Видове и предназначение

Специално проектираните скоби за кабели служат за фиксиране на кабел, кабелни снопове и малки тръби към стена. С тях не само се осигурява здраво укрепване на окабеляване и тръбопровод, но е възможно да се зададе и посоката/наклона на свързаната линия, в зависимост от височината на монтиране на всяка скоба в редицата.

Скобите за фиксация на кабели и тръби имат и притискаща функция. Предлагат се в различни конструкции и диаметър на светлия отвор, включително от затворен тип с плътно обхващане на кабелната връзка. Проектирани са да обхващат обли и правоъгълни кабели, като могат да се открият в разнообразие от модели.

В каталога ни кабелните скоби са представени в няколко вариации – с пирон, от две части с винт, метални и антигронови. Изработени са от висококачествени материали, което гарантира дългосрочното им използване и надеждността на връзката. Фиксиращата скоба е електро елемент, който е с незначителна финансова стойност, но от огромно функционално значение за цялата инсталация.

Ние ви предлагаме изделия с безупречно качество, които можете да закупите в крупни и в минимални количества. Често дяволът се крие в дребните детайли, затова е неразумно да икономисвате средства точно от най-евтиния компонент на своята жилищна или промишлена инсталация.

Купувайки най-важното оборудване за електрическата си или телекомуникационна мрежа, не забравяйте да добавите и кабелите за тяхното свързване, както и нужните крепежни елементи. Ние работим с именити производители и доставчици, което ни позволява да дадем пълна гаранция за своите продукти. Поръчаните стоки се доставят бързо и на адрес на получателя в цялата страна.© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart