ᐉ Лустер клема бакелит тип А4 - 4кв.мм., 380V на топ цена, лустер клеми — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


Лустер клема бакелит тип А4 - 4кв.мм., 380V

Лустер клема бакелит тип 6.0мм2., 380V 1ПРЪЧКА-12БР.

Код на продукта: 6 кв.мм
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 4,55 лв.
Кол-во: +
-

Лустерна клема бакелит от тип А4 за проводник със сечение 4кв.мм. И номинално напрежение 380V. Лустерклемите се произвеждат като редица от съединени клеми в общ блок. Използват се за свързване на проводници със сечение до 4 кв.мм.

Клемите са изключително важен елемент за свързване и укрепване на проводници при изграждане на електрически връзки. Сред разнообразието от видове накрайници изпъкват лустер клемите със специфичната си конструкция и начин на закрепване. При реализиране на по-сложни ел инсталации, е възможно да ви трябват множество от тях. Онлайн магазин e-osvetlenie.eu, ви предлага качествена лустер клема на достъпна цена с корпус от бакелит за проводници със сечение 4 мм2.

Характеристики и свойства

Разликата между различните видове кабелни накрайници и връзки е както чисто визуална, така и спрямо приложение и начин на фиксиране на кабелите и проводниците на електрическата инсталация. Съществува многообразие от технически разработки – за бърз (безвинтов) монтаж, за разклонителни кутии и тип щек. При използване на лустер клеми, проводниците и кабелите се фиксират посредством винт, наличен в корпуса на тялото.

Клемите изпълняват едни от най-отговорните задачи при изграждане на електрически вериги. Те служат за извеждане, удължаване и разклоняване на кабелното трасе, изпълнявайки същевременно функцията на здрава и надеждна връзка между кабелите, устройствата и изобщо компонентите на конкретната система.

Разлика между различните конектори може да се направи и спрямо вида на тока, протичащ през свързаните проводници. Съществуват конектори специално предназначени за постоянен ток, както и такива за променлив. Има значение и видът на кабелите, които могат да се свържат посредством даден вид съединител – дали са силови или сигнални (за пренос на аудио и видеосигнал).

Винтовата лустер клема е съединителен елемент в множество електрически инсталации. Този вид конектори се изработват от пластмаса или порцелан, в зависимост от степента на загряване при протичане на ток между кабелните връзки. Произвеждат се под формата на общ блок, представляващ редица съединени клеми. Нужният брой се тделя посредством нож или отвертка. Клеморедите по правило имат и отвори за монтиране на панел, например в кутия.

Корпусът от бакелит на лустерната клема е лек, удобен за обработка и същевременно максимално надежден.Бакелитът днес се среща основно в електроматериалите, поради свойството му да бъде изолатор, който е също така устойчив на топлина, надраскване и разтворители, които са агресивни към другите видове пластмаси.

Елементи от бакелит за електрически табла и схеми се произвеждат масово от началото на 20-ти век. Бакелитът представлява термореактивна фенолформалдехидна смола, образувана от реакция на кондензация на фенол с формалдехид. Поради лесния и бърз метод на производство, той е изключително евтин материал. Това е една от причините лустер клемите, направени от този вид синтетична пластмата да си остават едни от най-евтините на пазара.

Имаме готовност да изпълним крупни поръчки, както и да доставим в най-кратки срокове по-малък брой свързващи елементи, включително единични бройки.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

Лустер клема бакелит тип 6.0мм2., 380V 1ПРЪЧКА-12БР. × 1 бр.

Цена: 4,55 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2023 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart