ᐉ Биметална токова клема от три части M6/25-A35/95 на топ цена, биметални токови клеми — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


биметална клема
биметална клема

КЛЕМА БИМЕТАЛНА ОТ ТРИ ЧАСТИ Cu6/25-AL35/95

Код на продукта: FN02150007
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 7,12 лв.
Кол-во: +
-

Биметална токова клема от три части M6/25-A35/95

Биметална токова клема е нужна при редица операции, свързани с изграждане и поддръжка на електрическото захранване. В онлайн магазин e-osvetlenie. Eu предлагаме пълния набор от електроматериали, нужни както за интеграция на осветлението, така и за внедряване на електрически уреди и оборудване със стандартно и специфично предназначение.

Характеристики и свойства

Токовата биметална клема служи за свързване на алуминиеви кабели във високо токови вериги, включващи меден кабел и шини. Биметалният захранващ конектор би следвало да бъде произведен от най-добрите суровини, така че да се осигури безупречен процес на триене на заваръчните шевове, обезпечавайки работата на проводника с най-високо качество.

Биметалните промишлени щепсели могат да бъдат прекъснати върху алуминиев кабел, което означава, че за целта е по-надеждно да се използват клеми за по-безопасно изолиране. Предлагаме токозащитени биметални клеми за вградени и панелни приложения в мъжки и женски вариант.

Съединителните елементи за ел вериги са с безупречно качество, произведени от цветни термоустойчиви термопласти, поради което се предлагат в няколко цвята според типа на линията. Цветовото кодиране следва електротехническите стандарти за еднополюсни устройства.

Биметалните токови клеми са в голямата си част най-удачното решение, когато алуминиевият кабел трябва да бъде завършен с медна шина или меден контакт. В случай че се използват кабелни връзки само от мед или алуминий, се получава галванично действие поради различния контакт. По този начин използването на биметална клема осигурява технически изправна и здрава връзка.

Клемите се изработват основно от мед и алуминий. Те изпълняват функцията на съединителен елемент при свързване на кабелите в битови и промишлени електрически системи. Използването на така наречените кабелни обувки позволява захранване и разпределение на електрически ток без никакви препятствия между електрическите кабели.

Токови клеми се използват, когато не е възможно постоянно свързване между устройства или кабели. Използването на кабелни обувки позволява лесно инсталиране, ремонт и поддръжка на електрическите уреди и захранващите кабели. Клемата от три части M6/25-A35/95 е продукт, отговарящ на европейските директиви за качество и безопасност.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

КЛЕМА БИМЕТАЛНА ОТ ТРИ ЧАСТИ Cu6/25-AL35/95 × 1 бр.

Цена: 7,12 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2024 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart