ᐉ Кабел СВТ-С 4Х4 на топ цена — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


кабел свт

КАБЕЛ СВТ-С 4Х 4,0

Код на продукта: СВТ-С 4Х4
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 7,76 лв.
Кол-во: +
-

Приложение
За пренос и разпределение на електрическа енергия при изграждане на разпределителните електрически мрежи и инсталации с номинално напрежение Uo/U 0,6/1 kV и честота 50 Hz. Предназна-
чен за неподвижно полагане на открито или в помещения, канали, тунели, шахти и изкопи. Кабелът отговаря на изискванията за устойчивост на атмосферни влияния и слънчева радиация.
Конструкция
• Плътни или усукани Cu жила, кл. 1 / кл. 2 съгл. БДС 904-84
• Обозначение за формата на жилата /re - кръгло плътно/ / rm - кръгло многожично / / sm - сектор многожичен /
• Изолация: PVC компаунд
• Кабелът се изпълнява със или без запълване на фугите
• Външна обвивка: PVC компаунд
• Цвят на външната обвивка: черен
Технически данни
• Силов кабел съгл. БДС 16291-85
• Температура на околната среда: от -30°С до +50°С
• Температура на полагане: мин. -5°С
• Макс. допустима работна температура: +70°С
• Допустима температура в режим на к.с.: +160°С (времетраене на к.с. до 5 sec.)
• Номинално напрежение Uo/U: 0,6/1 кV
• Изпитвателно напрежение: АС – 4 кV/50Hz        DC – 12 kV
• Мин. радиус на огъване: 15 x D
• Неразпространение на горенето: БДС IEC 60332-1

Разгледайте също: видове кабели

Окабеляването на всеки вид електрическа инсталация изисква задълбочени познания и висока отговорност, за да се направи правилен избор на използваните проводници. В онлайн магазин e-osvetlenie. eu ще откриете пълната гама електроматериали, включително силов СВТ кабел на изключително изгодна цена.

Този артикул е сертифициран по няколко стандарта, съответно: БДС 904-84 – за конструкция с плътни или усукани Cu жила кл.1/кл.2, както и БДС 16291-85 – стандартизация за силовите кабели, и за безопасност - БДС IEC 60332-1- указващ, че кабелите отговарят на изискванията за неразпространение на горенето.

Характеристики и приложение

Използването на инсталационни кабели за мащабни прoекти налага да се потърсят по-ниски цени, без да се прави компромис с качество, включително когато се касае до вида СВТ. По своята същност, това е силов кабел за напрежение до 1000V с честота 50Hz, с обвивка на жилата и обща изолация от PVC пластификат/компаунд.

Инсталационният кабел СВТ е предназначен за неподвижно полагане на открито или в помещения, канали, тунели, шахти и изкопи. По тази причина той трябва да бъде устойчив на атмосферни влияния и UV радиация, а също да има максимална температура на нагряване на жилата до 70°С при продължителна експлоатация, а в случай на късо съединение - около 5 секунди до 160°С.

Начините на полагане на кабелите от конкретния вид са различни. Могат да бъдат монтирани, като предварително се поставят в гофрирана тръба, както и да бъдат директно монтирани в земята. Монтажът се изпълнява опционално – с или без запълване на фугите. Силовият СВТ кабел е с минимален радиус на огъване: 15 x D (D е външният диаметър на кабела).

Кабелите SVT служат за пренос и разпределение на на електрическа енергия при изграждане на разпределителни електрически мрежи и инсталации с номинално напрежение Uo/U 0,6/1 kV и честота 50 Hz. Кабелът, който ви предлагаме е със сечение 4 х 4 мм2, съставен от едножични медни жила, облечени в черна PVC обвивка. Когато се изисква устойчивост на светлинни лъчи и атмосферни влияния, кабелите се изпълняват като СВТ-С с обвивка, устойчива на въпросните въздействия.

Висококачествените кабели от същия тип притежават висока температуроустойчивост. Кабелът може да се използва безпроблемно при температура на околната среда: от -30°С до +50°С. Температурата на полагане е до -5°С. Максималната температура на нагряване на токопроводимите жила е 70°C, като в режим на късо съединение търпи нагряване до 160°C за интервал от 5 секунди.

Какво се крие зад абревиатурата SVT?

Силовите кабели от вида SVT и SJT имат за цел да обезпечат доставката на електрическа мощност в широк спектър от приложения – от осветление до строителна техника с висока мощност, което налага да бъдат здрави, дълготрайни и надеждни. Наименованието представлява всъщност техническата оценка за съответния тип, като:

  • „S” означава сервизно обслужване, което показва, че кабелът е предназначен да работи на 600 волта или по-малко.
  • „V” означава вакуумен проводник, което подсказва за едно от най-честите приложения на кабелния тип. Оценени до 300 волта.
  • „Т” означава термопластичен материал. Буквата указва от какво се състои материалът, от който е направена обвивката на кабела.

Предоставеният от нас силов кабел СВТ се предлага на изключително изгодна цена, предвид безупречното му качество. Цената е за линеен метър. Имаме готовност да изпълним свръх големи поръчки в минимални срокове. Моля консултирайте се със специалист относно вида на кабелите, нужни за изпълнение на вашия проект. Ако имате въпроси и нужда от консултации сме на ваше разположение.

Разгледайте също: кабел

Силови кабели
Тип СВТ-С
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

КАБЕЛ СВТ-С 4Х 4,0 × 1 бр.

Цена: 7,76 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2022 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart