ᐉ КАБЕЛ СВТ-С 2Х6 на топ цена — E-Osvetlenie

Безплатна доставка При поръчка над 240 лв.

Връщане на продукти 14 дни право на връщане.

Проверка на пратката Проверка преди заплащане.

Плащане при доставка Лесно и удобно!


КАБЕЛ СВТ-С 2Х6

КАБЕЛ СВТ-С 2Х 6,0

Код на продукта: СВТ-С 2Х6
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 5,86 лв.
Кол-во: +
-

Приложение
За пренос и разпределение на електрическа енергия при изграждане на разпределителните електрически мрежи и инсталации с номинално напрежение Uo/U 0,6/1 kV и честота 50 Hz. Предназна-
чен за неподвижно полагане на открито или в помещения, канали, тунели, шахти и изкопи. Кабелът отговаря на изискванията за устойчивост на атмосферни влияния и слънчева радиация.
Конструкция
• Плътни или усукани Cu жила, кл. 1 / кл. 2 съгл. БДС 904-84
• Обозначение за формата на жилата /re - кръгло плътно/ / rm - кръгло многожично / / sm - сектор многожичен /
• Изолация: PVC компаунд
• Кабелът се изпълнява със или без запълване на фугите
• Външна обвивка: PVC компаунд
• Цвят на външната обвивка: черен
Технически данни
• Силов кабел съгл. БДС 16291-85
• Температура на околната среда: от -30°С до +50°С
• Температура на полагане: мин. -5°С
• Макс. допустима работна температура: +70°С
• Допустима температура в режим на к.с.: +160°С (времетраене на к.с. до 5 sec.)
• Номинално напрежение Uo/U: 0,6/1 кV
• Изпитвателно напрежение: АС – 4 кV/50Hz        DC – 12 kV
• Мин. радиус на огъване: 15 x D
• Неразпространение на горенето: БДС IEC 60332-1

Разгледайте също: видове кабели

Е-осветление ви предлага висококачествен силов кабел СВТ-С  2х6, предназначен за пренос и разпределение на електрическа енергия при изграждане на разпределителните електрически мрежи и инсталации с номинално напрежение Uo/U 0,6/1 kV и честота 50 Hz. Състои се от кръгли плътни медни жила с външна изолационна обвивка от PVC компаунд.

Особености на вида

Инсталационният кабел СВТ е силов кабел за напрежение до 1000V с честота 50Hz, устойчив на атмосферни влияния и слънчева радиация. Този вид е устойчив на максимална температура на нагряване на жилата до 70°С при продължителна експлоатация, а при късо съединение за около 5 секунди до 160°С с обвивка на жилата и обща изолация от PVC пластификат.

СВТ кабелите могат да бъдат поставени в гофрирана тръба при монтаж или да бъдат нсталирани директно в земята. Кабелът, който ви предлагаме отговаря на изискванията за устойчивост на атмосферни влияния и слънчева радиация и може да се използва за неподвижно полагане на открито или в помещения, канали, тунели, шахти и изкопи.

Жилата на кабела отговарят на клас 1 и клас 2 по класификацията БДС 904-84. Кабелът може да се полага със или без запълване на фугите, като температурата на полагане не бива да е по-ниска от -5°С. Силовите кабели от този клас са предназчени да се използват в широки температурни граници от -30°С до +50°С.

Максималната допустима работна температура на конкретната разновидност: +70°С, а  допустимата температура в режим на късо съединение е +160°С с времетраене на к.с. до 5 секунди. Минималният радиус на огъване е класифициран като 15 x D.СВТ-С кабелът отговаря на изискванията за неразпространение на горенето, съобразно БДС IEC 60332-1.

Препоръчваме никога да не правите компромис с качеството на проводниците, нужни за полагане на силови кабелни трасета. Използвайте единствено продукти, предоставени с необходимия сертификат за качество, отговарящи на утвърдените индустриални стандарти и изисквания на ЕС за безопасността на електроматериалите.

Посочената цена е за един линеен метър. Продуктът се предлага с черен цвят на изолационното покритие.

Разгледайте също: силови кабели цени

Силови кабели
Тип СВТ-С
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

КАБЕЛ СВТ-С 2Х 6,0 × 1 бр.

Цена: 5,86 лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

© 2014-2022 www.e-osvetlenie.eu Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart