БутониериРед:В този раздел на E-osvetlenie.eu ще откриете широка гама пултове за управление, познати в разговорния език като бутониери. Иновативни, с модерен дизайн и безупречно качество, продуктите, включени в раздела са отново дело на лидера в областта Schneider Electric. При нас контролните модули на марката са на едни от най-изгодните цени. Всеки артикул се предоставя с гаранция за качество и безопасност.

Видове и свойства

Пултовете тип бутониера намират широко приложение в индустрията, строителството и инфраструктурата. Като вид и функции, станциите за управление на Шнайдер биват най-различни. Съществуват мултифункционални модули, включващи 4 до 6 бутона и функции: пускане, стоп, сирена, лампа плюс авариен стоп.

Бутониерите от серии XALD и XALK са с пластмасов корпус, предназначени да работят в комбинация с устройствата от гамата Harmony на Schneider. Предназначението на управленческия пулт е да осъществи аварийно изключване на веригата и авариен стоп. В зависимост от приложението на оператора, профилът му може да включва един или няколко пуш бутона, както и един завъртащ се бутон с глава тип гъба.

Станциите за управление на престижната марка са изработени от висок клас материали, основно полукарбонат. Можем да предложим и асортимент от подвесни пултове за управление на телфери, тип висяща управляваща станция за оперативни вериги с от 2 до 12 бутона, както и нужните за работата им аксесоари.

Превключвателите от типа „пуск-стоп” са най-широко представения вид комутационни устройства, използвани в промишлеността и битовата ел апаратура. Имат две основни работни положения – включено и изключено. Предлагат се с различен вид на управляващия елемент, който би могъл да бъде превключвател с ключ, със задържане или с различен брой бутони, интегрирани в различни комбинации, например с освобождаване чрез завъртане.

Високотоковите електрически системи изискват внимателен подбор на отделните елементи на инсталацията. Ето защо нашият онлайн магазин е съсредоточил своята дейност единствено в предлагането на оригинални електроматериали и части на доказали се във времето производители. Шнайдер Електрик е популярна марка, чиято продукция се отличава с ефективност, безопасност, модерен дизайн и лекота на инсталиране и използване.

Виж още...


© 2014-2019 www.e-osvetlenie.eu † Всички права запазени. Онлайн магазин от StanCart